Altinii hyndeboks og pejs med 5 års garanti

Kender du navnet Altinii ?

Altinii er en veletableret produktions virksomhed i Vestjylland med et særlig øje for eksklusiv design og finish. Altinii er ejet af Tom Schröter som med mange års erfaring har formået at skabe nogle yderst lækre og holdbare produkter til haven og terrassen. Tom har valgt at produkterne som forlader hans værksted altid er i topkondition og fremstillet i de bedste materialer.

Hos Lapatio har vi siden 2017 været forhandler af Altinii hyndebokse og pejse. Den erfaring vi har fået med Altinii og Tom som samarbejdspartner har gjort at vi har fået endnu mere tillid til både produkter og personalet hos Altinii. Derfor har vi valgt som forhandler at yde en 5 års garanti på alle produkter fra Altinii. Garantien dækker alle produktionsfejl . Vi kan yde denne garanti fordi vi ved med sikkerhed at alle Altinii produkter er produceret med omhu og kærlighed.

En luksus hyndeboks fra Altinii kan beskytte din havetilbehør og hynder for regn, sne og blæst. Samtidig tjener hyndeboksen som kan fås i kobber og zink som et smykke på din terrasse. Hyndeboksen bliver også brugt som skoboks ud ved indgangspartier og hestestalde. Det at din hyndeboks er vandtæt og ventilerende gør at du roligt kan opbevare sko og støvler tør i boksen.

Se alle Altinii produkter