Kvalitets parasol med tilt funktion

Det skal ikke være en hemmelighed at vi hos Lapatio er meget optaget af kvalitet og luksus. Dette afspejles i den grad i vores udvalg og nogle gange giver det som følge at priserne på produkter er lidt højere end hos discount butikker. Vi har fra starten af haft en vision og stor fokus på at vi under ingen omstændigheder vil gå på kompromis med kvalitet.

Men, for at være helt ærlige er der nogle gange brug for en mellem vej. Og det ser vi ofte ved køb af en parasol. En parasol med tilt funktion eller en højde justerbar parasol kan være noget af et sats ved køb online. Det er nemlig svært at se på billeder om kvalitet nu virkelig hænger sammen med prisen. Mange bruger ordet kvalitet for alt de sælger. Både de billigste og det dyreste bliver understreget med ordet kvalitet.

Vi er derfor gået på jagt efter en parasol som har en fantastisk kvalitet og en yderst god pris i forhold til hvad du får for pengene.

Det er Solarline push up parasollen fra Hartman vi taler om. Ikke bare er denne parasol forsynet med en kraftig tilt funktion. Men også er den højde justerbar med en kraftig skrue knap.

En parasol på 3m kræver at både stolpe og resten af konstruktionen er fremstillet i kraftige materialer. Også kræver dette en duge af høj kvalitet.

De forskellige farver parasoller kommer med et UPF 50 + duge som giver en veldig høj beskyttelse mod solens skadelige UVA stråler.

Er du usikker på om hvordan pushup funktionen fungerer skal du være velkommen til at følge med i følgende kort video som viser parasollen og de forskellige funktioner. Denne kvalitets parasol er billig i forhold til dens kvalitet. Og dermed får du en billig parasol i høj kvalitet med en farve fast duge og gode beskyttelses evner.

Se alle almidelige parasoller her

YouTube video