En parasol til altan eller balkon

Er du så priviligeret at have rådighed over en altan eller balkon på din bolig eller lejlighed? I så fald nyder du dejlige solskinsdage og varme sommerdage løftet fra jorden i fred og ro. For at kunne skabe sig en hyggelig atmosfære og en et funktionel uderum skal man i mange tilfælde udnytte pladsen effektiv og bruge fleksible løsninger. En parasol til altan eller balkon kan være en upraktisk og en besværlig genstand. Løsningen er faktisk forholdsvis enkelt. Det er nu muligt at få monteret en kraftig arm på en væg, stolpe eller et bredt vindues karm. På armen kan der monteres forskellige størrelser og udformninger af parasoller.

Ultimativ udnyttelse af pladsen på din altan med en vægparasol

Ved at montere en kraftig bære arm på enten væg, tagkant eller vindueskarm kan du udnytte din altan eller balkon optimal. Armen kan bære en kraftig parasol med aluminium stel og 260 gr. Sunbrella duge. Disse parasoller har mange års garanti på både duge og frame. Dugen kan let tages af og vaskes og kan derfor holdes pænt i mange år.

Let og håndterbar parasol

Disse parasoller er letvægt parasoller af høj kvalitet. Ideen med den lette parasol til altan eller balkon er at armen kan klappes til væggen og parasollen kan tages ind. Det er dog også muligt at beholde parasollen udendørs. Vi anbefaler dog at bruge et overtræk hvis parasollen forbliver ude.

I filmen nedunder ser du vores altanparasol i fuld funktion. Har du spørgmål til montage af parasollen på din balkon eller altan er du velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon.

YouTube video

se alle vægparasoller her