Din havearkitekt i Esbjerg og Vestjylland

Hos Lapatio har vi indled et samarbejde med forskellige have arkitekter for at styrke indsatsen for bedre uderum og flere flotte haver.

Herunder præsenterer vi en af de fantastisk dygtige havearkitekter som med sin virksomhed SMJ havedesign har lavet en masse flotte projekter rundtomkring i Jylland.

Hun hedder Sjouke Segers, er født i Holland og er både blomsterbinder, havearkitekt og anlægsgartner med speciale i private haver. En uddannelse, der slet ikke findes i Danmark. I 2005 stiftede hun sit eget firma SMJ Havedesign. Om sit arbejde siger hun følgende, jeg har et drømmejob, hvor jeg hjælper andre med at leve deres havedrøm ud.

Det at lave en haveplan  for private er meget anderledes end at rådgive om større landskaber, parker eller området omkring en boligblok. Mulighederne er mange, men det kræver en havedesigner med den rette viden og erfaring at udnytte dem.

Med 20 års haveerfaring, heraf de fleste i Danmark, kan man godt kalde Sjouke for havespecialist, og som 1 ud af tolv havearkitekter er hun særligt udvalgt til at samarbejde med Det Danske Haveselskab.

” Fælles for de udvalgte landskabsarkitekter er, at de har stor erfaring med at indrette haver af enhver art. De kan hurtigt se de spændende muligheder i din have, og de tager udgangspunktet i dine ønsker.”

Charlotte Garby, direktør af haveselskabet:

SMJ havedesign bliver anbefalet af det velkendte Haveselskabet og vi hos Lapatio anbefaler også SMJ Havedesign.

Se nogle af de fantastisk flotte havedesigns på deres reference side.

Haveindretning med en havearkitekt

Hos Lapatio ser vi SMJ havedesign som en dygtig og yderst kompetent havearkitekt i Esbjerg omgivelserne. Vi har lagt mærke til at Sjouke tegner hendes haver i hånden og stadig har styr på målføring så tegningerne også direkte kan bruges i haveanlæg og eventuel produktions arbejde. At få en havearkitekt til at tegne din have giver dig ro og og hvile i have projektet. I mange tilfælde er det at bruge en havearkitekt en besparelse i økonomi og tidsforbrug. Husk at vi hos Lapatio kan klare havemøblerne til netop din nyanlagte terrasse eller have. Du kan se havemøblerne her