De bedste gasgrill på markedet

2021 er året hvor lapatio opgraderer grill udvalget til et nyt niveau. Vi har bestemt os for udelukkende at ville tilbyde grill af highend kvalitet. Derfor er 2021 også året hvor vi udfaser vores tidligere grill brand Boretti.

Hvad er så det vi tilbyder dig som kunde istedet?

FÒGHER gasgrill

FÒGHER gasgrill er lavet i de bedste kvalitetsmaterialer, der kan klare alle vejrforhold år efter år. Den specielle maling er modstandsdygtig overfor temperaturer op til 500°C. De isolerede dobbeltvægge og tætningslisten i låget sikrer konstant stabil temperatur under hele tilberedningen (lav som høj), mens luftfugtigheden er optimal til at bevare saft og smag i maden. En ny generation af ultra effektive brændere giver sammen med Fire Core systemet effektiv og jævn varmefordeling og et lavt forbrug af gas. FÒGHER’s patenterede ventilationssystem adskiller gasdampe fra tilberedningsarealet, så maden tilberedes sundere og på en mere naturlig måde. De dobbelte grillriste sikrer, at der ikke drypper fedt og saft fra maden ned på brændere, så tilberedningsresultatet bliver bedre, rengøringen lettere og grillen holder længere tid. Overskydende fedt og saft fra maden løber ned i opsamlingsbakken, der er nem at tage ud for tømning, rengøring og vedligeholdelse.

Muligheden for at vælge sammensætningen af grillens understel eller måske et helt sekundært udekøkken på mål gør at vi kan komme alle dine behov i møde. Indenfor Fóhgers produkt sortiment er det muligt at bygge selve understellet til grillen helt efter ønske.

Udekøkken efter ønske

Det sker dog ofte at vi bliver bedt om at levere et udekøkken på mål. Dette kan vi også nu i 2021 tilbyde i materialer som stål, træ og beton. Dette kræver dog en dialog om behov, og design. Derfor kan dette ikke bestilles på shoppen men skal disse sager behandles individuelt.