Parasol og møbler til butik og cafe.

Har du et ønske om at berige ude arealet ved din forretning med nogle parasoller eller møbler, så vil vi gerne rådgive dig og hjælpe med en speciel løsning til din butik eller café. Vores væghængte parasoller er særdeles velegnet til en butik i en gågade eller på et torv.

Lille parasol til butik

For lidt plads og et ujævnt underlag, kan ofte byde på udfordringer med en almindelig parasol. Desuden kan en almindelig parasol være svær at løfte og flytte rundt på. Hos Lapatio sælger vi paraflex parasollen til erhverv, inklusiv montage.

En slidstærk parasol

En væghængt paraflex parasol, leveres inklusiv bære arm og vægbeslag. Parasollens arm giver en stor fleksibilitet, som gør det let at vende parasollen som ønsket. Tip funktionen på denne parasol er et kraftig aluminium beslag. Paraflex er beregnet til intenst og dagligt brug.

Cafébord og stole

Caféborde med selv stabiliserend understel og klap bordplade, kan gøre din og dine kunders dagligdag sjovere og lettere. Er du træt af ustabile caféborde og ikke have muligheden for at klappe bordet sammen? Chill bordet fra SUNS, kan beskrives som en af de lettest håndterbare café borde. Derudover er bordets fod selv stabiliserende og dermed egnet til at stå på ujævnt underlag. Dette gør, at du med dette bord og Paraflex parasollen, får en løsning på både dine ustabile borde og skævt stående parasoller.