Havearkitekt med ekspertise i private haver og indkørsler.

unikaHaver.dk består af to erfarne og kreative ildsjæle, der brænder for at skabe formfuldendte og funktionelle haver med hold i virkeligheden. Idéer har de nok af og er altid god for at forklare effekten af de mange nye og anderledes vinkler og tiltag. Kreativiteten sprudler ud af de to herrer.

Hos unikaHaver.dk er du altid med i hele den indledende idéfase. I denne fase kaster Knud eller Jens Peter en masse bolde i luften og du griber dem der tiltaler dig mest og lader resten falde.

Få allerede en ide skitse på stedet.

unikaHaver’s havearkitekter tager sig god tid til at drøfte alle mulige og umulige løsninger og forklarer og tegner altid en idé-skitse på stedet.  Denne skitse bruges til at forklare og komme frem til en fantastisk løsning sammen med kunden. Herefter udarbejdes idéerne på tegnestuerne i henholdsvis Frederikshavn og Odder.

De to herrer kører rundt i hele landet og tryller med deres sans for indretning og formgivning af haven som uderum og ikke mindst; som opholdssted for mennesker. Også Færøerne er med på deres boldbane, hvor der også skabes små og store oaser til ophold og glæde.

De har ud over et stort plantekendskab også en indgående indsigt i materialer som fliser, havemøbler, terrasseoverdækninger, parasoller, havehuse og andre små bygningsværker. Dette vil de hellere end gerne give input til. Alt kan tegnes op som 3D visualiseringer, så intet er overladt til tilfældighederne. Med en 3d haveplan kan alle forestille sig hvordan det hele kommer til at tage sig ud i virkeligheden. Et rigtig dejligt redskab til at tage beslutninger ud fra og som et uundværligt grundlag for en håndværker.

En komplet færdig haveplan.

Alt tegnes rent i farver. Og med sirlige streger forklares deres helt unikke idé-rigdom, så man tryllebindes af deres opfindsomhed og store professionalisme. En arkitekttegnet have er mere og langt andet end planter i et bed.

Kik videre på deres spændende og meget inspirerende hjemmeside. Her finder du både billeder og videoer af ideer og eksempler til både indkørsel og haven.

Hos Lapatio vil vi gerne anbefale unikaHaver.dk

unikaHaver.dk