ALL WEATHER HYNDER

Havehynder af betræk og skum fremstillet specielt til udendørs brug. Efter en byge, trykkes vandet let ud, og hynden er straks klar til brug. Hynden kan ligge ude hele året, men holdbarheden forlænges, hvis den opbevares inden døre om vinteren. Hynden er let at rengøre med en børste eller våd klud.

SUNBRELLA HYNDER

Kvalitets stof er udviklet til havehynder. Hynderne er vand afvisende, bløde og lækre. Lette at rengøre og holder mange timer i stærk sol, uden at miste farven.

TEAK TRÆ

Den bedste træsort til udendørs møbler er teak træ. Teak træ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og kun ændre sig efter vind og vejr. Olieret teak træ skal fortsat behandles med teak olie ligesom grey teak der har fået en kemisk behandling fra fabrikken også skal holdes ved lige med teak shield eller lignende.

ALUMINIUM

Aluminum er let og særdeles velegnet til havemøbler, da det ikke kan ruste. Det findes i mange forskellige kvaliteter og tykkelser, hvorved vi forsøger at have en vis standard aluminium på alle vores produkter. De malede aluminiums flader er power coated med en kraftig behandling, som holder til det skandinaviske klima.

WICKER (POLYRATTAN FLET)

Wicker møbler er fremstillet af kunststof trådt materialer i forskellige farver eller strukturer. Kvaliteten på trådene er meget forskelligt på markedet. Hos Lapatio har vi sikret os de bedste kvalitets wicker møbler. Wicker møbler er lette at passe. De skal nemlig ikke vedligeholdes siden de er konstrueret med et aluminium stel. Står møblerne under træer eller lignende så er alger og snavs let at rense med en børste og sæbevand.

SENSOTEX

Sensotex møbler fremstilles af SUNS. Disse produkter er egnet til at stå ude i regn og sol. Møblerne kan som sådan stå ude hele året. Du skal dog være opmærksom på at dyr og snavs kan påvirke møblets levetid. Sensotex er et forholdsvis blødt materiale som giver møbler et anderledes design end et almindeligt aluminium eller træ havemøbel.