Havemøbler og Loungesæts i 2020

Så er der kommet nyt fra vores leverandører. 2020 kollektionen er i den grad et stort nøk opad på design og kvalitets stigen. Især er leverandørene Suns og Applebee meget frem i skoene hvis det gælder friske farver, nye designs og bedre materialer i deres havemøbler og loungesæts.

Loungesæts fra Suns

Lad os først og fremmest tage et kig på de nyeste loungesæts fra Suns. Suns har valgt at fokusere mere på eksklusiv kvalitet, komfort og en markant udstråling. Dette ses i den grad på de store loungesæt som Aspen og Bora. Har ser vi at interiør og eksteriør smelter sammen. Hvis du spørger mig Kan en serie som Aspen oveni købes bruges indendørs. Kvaliteten er i top, og som aldrig før er der en total gennemtænkt konstruktion som gør at disse havemøbler bliver dit nye yndlingsted.

Ved siden af Aspen og Bora har Suns også lanceret Nora. Dette sæt sælges til en rimelig pris og giver dig alle funktioner og oplevelser fra de helt store sæts. Nora er dog lettere at passe ind på en mindre terrasse og har som fordel ryghynder som kan fastnes. Dette sikrer at hynderne ikke flyver ved blæst og dermed ikke ligger spredt i haven eller på terrassen.

Applebee havemøbler

Applebee har heller ikke siddet stille. Der er kommet fine spisesæts til rimelige priser samt en ny farve Modul X. En af de helt specielle ting ved Applebee´s nyheder er i stor grad valget af bedre tekstiler. Forskellen er at de nye tekstiler mer mere grovvævet og dermed mere komfortabel og blød. Selvfølgeligt kan de nye hynder stadig ligge ude i regn vejr og er disse egnet til alt slags vejr.

Teak bord og stabelbare stole

Jakarta fra Applebee er et sæt med mange muligheder, bordet er firkantet og fremstillet i lækkert teaktræ. Stolene er med aluminium stel og beklæd med olifin reb. Det gør stolene meget komfortable og forholdsvis lette. Stolene kan stables let og fylder ikke meget i højden som stabel. Jakarta bordet kan bruges som enkelt firkantet bord men også let sættes sammen til et langt havebord.