Havemøbler, der kan stå ude hele året rundt

Mange af vores kunder har kendskab til et af vores mest solgte havemøbel brands, Hartman. Vi er i dag d. 22 november på vej til Hartmans Domicil og lager bygning, som ligger i Norge, for at se på den nye kollektion af havemøbler for 2020.

Som en del af den nye kollektion præsenter Hartman en komplet serie med havemøbler, som kan stå ude hele året rundt. Disse havemøbler er fremstillet i quickdry foam og med Sunbrella betræk. Møblerne kræver blot en let rengøring fra sæson til sæson.

Hartman er en gammel virksomhed, som for mange år siden solgte hovedsageligt plast havemøbler. Disse møbler var utroligt stærke og praktiske og blev solgt i store antal over hele verdenen. Siden er det gået en anden vej og mange forbrugere, har fået øjnene op for havemøbler i mange forskellige udtryk og stil arter.

Vi kan vel godt sige, at havemøbler er gået fra at være et praktisk og funktionelt produkt, som nu også skal bidrage til indretningen af uderummet og designet skal passe til vores hus eller inventar.

Hartman og Lapatio har det til fælles, at vi lægger vægt på at levere kvalitet, service og tryghed til vores kunder. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgmål omkring nogle af vores produkter. Vi hjælper dig gerne med at vælge de helt rigtige havemøbler, som du kan have glæde af mange år frem.

Hartman Nordic har et stort lager i Kristiansand (Norge). Ved at lageret ligger tæt på Danmark, kan de fleste varer leveres hurtig og uden store risiko for fragt skader.

Se hele Hartman kollektionen her

Hartman Lager med havemøbler