HOUE Level

YouTube video

Fuld fokus på design og funktionalitet

Er du på udkig efter loungemøbler i høj kvalitet? Her på siden finder du eksklusive loungemoduler fra HOUE LEVEL i flere forskellige farver.

Et hav af forkellige opstillingsmuligheder

HOUE LEVEL serien er opbygget i moduler, hvilket giver utallige muligheder, når du skal indrette terrassen. Køb forskellige moduler og vælg lige præcis den sammensætning som passer til dine behov. Det er nemt at flytte rundt på møblerne, hvis du ønsker forskellige opstillinger alt afhængig af anledningen.

Funktionelle detaljer

Der er tænkt en ekstra gang på de funktionelle detaljer ved HOUE for at sikre den bedste oplevelse. Når du har valgt lige præcis den opstilling som passer til dine behov, kan du sikre moduler og hynder ved hjælp af velcrostropper. Hjørnehynderne er syet sammen og hynderne er fastspændt med velcrostropper ned til stellet, så de bliver på plads og ikke blæser væk.

Bordpladerne er løse dele som sættes i stellet. Du kan derfor tage det op og bruge det til andre ting som eksempelvis et serveringsbræt, når du skal have ting med ind og ud.

Historien bag HOUE

HOUE er et dansk møbelfirma som er grundlagt i 2007. Kendetegnet ved HOUE er høj kvalitet, god komfort samt nordisk design. Produkterne fra HOUE er ikke fremstillet i en tilfældig masseproduktion, men tværtimod er der lagt vægt på hver eneste detalje for at sikre et unikt produkt.

Kvalitetsmaterialer

Aluminium

Loungeserien fra HOUE er udstyret med stel i pulverlakeret aluminium. Materialet er særligt velegnet til havemøbler, da det er holdbart, nemt at rengøre samt rustfrit. Aluminium er et letvægtsmateriale, hvilket også er en fordel, hvis du eksempelvis ønsker at flytte rundt på modulerne.

Bambus

Bordpladerne i HOUE LEVEL serien er i fremstillet i bambus træ, som er et slidstærkt og rustikt naturmateriale. For at sikre den pæne overflade i mange år, så vil det være en god ide at bruge lidt tid på vedligeholdelse i ny og næ. Vi anbefaler derfor, at du behandler bambusoverfladen med olie som er velegnet til udendørs møbler. Man kan nemt lade sig friste til, at dække bambuspladen med et omslag for at beskytte mod sol, vind og vejr. Det anbefaler vi dog ikke, da det er vigtigt at naturmaterialet kan ånde, og der ellers kan være risiko for svamp og skimmel i et tildækket materiale.

Sunbrella®

Hynderne i HOUE LEVEL serien er betrukket med Sunbrella® hyndebetræk. Sunbrella er en outdoor tekstil som er vandafvisende samt let at rengøre.

HOUE LEVEL til ethvert behov

Om du er på udkig efter en loungestol, loungesofa, loungebord eller et loungesæt, så har vi noget der passer til ethvert behov. Skab en hyggelig stemning på terrassen med loungemøbler fra HOUE LEVEL. Her hos Lapatio.dk finder du højkvalitets loungemøbler, hvor der er lagt vægt på komfort, design og funktionalitet.

Kan du ikke finde netop det loungesæt, som du søger, er du altid velkommen til at kontakte os – så finder vi helt sikkert en løsning!