Kvalitets gasgrill og kulgrill

Lapatio tilbyder et lækkert sortiment med forskellige grill til de forskellige behov. Hos Lapatio er kvalitet et kendetegn og derfor har vi valgt at sælge de grill, som holder når det kommer til høj kvalitets grill til en god pris. kvalitets grill som leverer hver gang. Kontakt os ved spørgsmål til vores grill eller grill tilbehør.

Gasgrill

Der er meget forskel mellem gasgrill. Er du i tvivl om noget skal du være velkommen til at kontakte os. Nogle af vores gasgrill leveres med infrarod brændere, disse brændere er mere intensive og vil derfor give et ekstra godt resultat når du griller din bøffer. Mange slags bøf kræver en intenst kortvarige varme for et godt resultat. Vi gør dog opmærksom på at infrarod brænderen vil have udfordringer ved at tænde op ved meget blæst og kan derfor godt have brug for lit hjælp af en lighter.

Kulgrill

Boretti kulgrill er kraftige og flotte. Barilo kulgrillen er et godt eksempel på en grill der kan bruges til rigtig meget. Grillen kan bruges til indirekt grilling og af den mere erfaren bruger til rygning af fisk eller andet lækkert.