Kvalitets havemøbler

Havemøbler fra Lapatio er nøje udvalgte og af høj kvalitet. Vi elsker vores havesæt og loungesæt og kan stå inde for høj kvalitet og brugervenlighed. Ønsker du et alternativ til billige havemøbler, kan Lapatio tilbyde havemøbler til gode priser og af høj kvalitet. Vi stræber efter at have det største udvalg af design havemøbler og kvalitets havemøbler i hele Danmark. Vi er en virksomhed, som sætter en ære i at give en god service og produkter til haven, som giver dig fornøjelse mange år frem. Ønsker du din terrasse total indrettet med havemøbler, læskærmegrill og en parasol er det en god idé, at du kontakter os. Vi vil gerne give dig et ekstra godt tilbud, når du handler samlet hos os.

Havemøbler

Her hos lapatio tilbyder vi måske ikke de billige havemøbler eller havemøbler med lave priser. Vores havemøbler koster måske mere end discount havemøbler men alle udendørs møbler på www.lapatio.dk er af højeste kvalitet og derfor alle pengene værd. Vi er stolte af vores store sortiment med eksklusive havemøbler.

Havesæt

Havesæt findes i mange kombinationer. Finder du ikke akkurat det sæt, du kunne tænke dig, har du mulighed for at finde akkurat de havestole og haveborde du ønsker at sætte sammen. Vi håber, at du vil hjælpe os til at blive bedre med sammensætning af havesæt. Giv gerne din mening, ved at skrive en besked til os på vores kontakt side.

Loungesæt

Vores lænestole og lounge havemøbler leveres med gode kvalitets hynder. Det er vigtigt at havemøbel hynder yder en god støtte og har en kraftig beklædning. Lapatio leverer udelukkende havemøbler med kvalitets hynder. Ønsker du alligevel at være helt sikker på at du får de rigtige hynder, kan du kontakte vores kundeservice for at få mere information. Der findes forskellige slags hynder. Nogle af hynderne kan tåle at ligge ude i al slags vejr. Vores oplevelse siger os dog, at mange af hynderene har godt af at komme ind i en hyndeboks eller anden opbevaring, når vejret byder på regn i længere perioder.

Design havemøbler

Leder du efter en design havestol eller et design havebord er du kommet til det rette sted. Lapatio er forhandler for forskellige design mærker og kan levere mange af disse eksklusive havemøbler indenfor kort tid. Du finder både Skargaarden, Suns, Borek og Sundays Design som med deres egen designs skiller sig ud fra mængden. Derudover er kvaliteten i top på vores design havemøbler. Både teaktræ havebord og teaktræ havestole findes i eksklusive designs. Er du på udkig efter møbler som skal hjælpe dig med indretning af dit uderum kan vi anbefale at se lidt rundt blandt de forskellige mærker. Kvaliteten er garanteret.

Kvalitets havestole

Her på Lapatio.dk finder du et stort udvalg med kvalitets havestole. Mange af vores havestole leveres med 5 års garanti. Siden med havestole kan let bruges til at finde inspiration til dit havesæt. Ønsker du at kombinere nogle af stolene med et specifikt havebord og ønsker du en sæt pris på dette skal du blot kontakte os. Vi finder gerne en god pris til dit havesæt.

Aluminium havemøbler

Aluminium havemøbler fra Lapatio er kvalitetssikret. Vi sikrer at kritiske punkter, på disse møbler, altid er fremstillet korrekt. Her skal du tænke på drejepunkter på aluminium positions havestole eller regulerbare havestole. Derudover er svejsninger på aluminiums loungesæt og haveborde vigtige at sikre. Tykkelsen på aluminium profiler og materialer er også sikret og derefter er de fleste møbler hos Lapatio altid forsynet med en dobbel pulverlakering. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang og du får varer med mange års brugsglæde.

Teak havemøbler

I vores sortiment finder du teak havemøbler af høj kvalitet. Vores sortiment er udvalgt af os personligt hos leverandøren. Derfor kan vi sikre det bedste kvalitets Teak havesæt til den bedste pris. Teak havemøbler er i udgangspunktet vedligeholdelsesfrie. Havemøbler lavet af teaktræ vil dog blive grå patineret, så ønsker du at beholde Teak træets originale farve, så anbefaler vi at oliere teak havemøblerne før brug og gentage dette 2 gange årligt. Teak træ findes i mange forskellige kvaliteter og det er derfor svært at se forskel på. Hos Lapatio handler vi udelukkende med kvalitets teak avlet på teak plantager. Teak fremstillet på teak plantager findes i forskellige klasser. Hos Lapatio sælger vi udelukkende A klasse og B klasse teak. Derfor er du garanteret med revner og spint træ i teak. Kvalitets teak møbler på lapatio.dk er testet og kontrolleret. Dette sikrer dig derfor kun møbler med lang levetid.

Rattan havemøbler

Vores rattan havemøbler er af ekstra god kvalitet. Forskellen på rattan flet er meget stor fra producent til producent. Gennem årene har mange fabrikker i Kina kastet sig ud med fletning af rattan havemøbler. Der er dog en kæmpe forskel fra de forskellige typer polyrattan flet. Dette skyldes både sammensætningen af materialet, tykkelsen og hårdheden. Vi anbefaler i alle tilfælde, at sikre sig, at selve konstruktionen under fletningen er fremstillet i aluminium. Vi har sikret at alle vores rattan havesæt og loungesæt er af høj kvalitet. På nogle af vores rattan møbler får du 5 års garanti. Kontakt os for at sikre dig det helt rigtige valg af dit perfekte havesæt.