Naturen som inspiration

Den skandinavisk inspireret møbelfabrikant, EcoFurn, har hurtigt formået at gøre sig bemærket i landets haver. EcoFurn er inspireret af Finlands vidunderlige natur og alt hvad den indebærer. Tankerne bag EcoFurns møbler kommer fra landets mange søer og de tæt bevokset skove. Inspirationen, som EcoFurn finder i naturen, kommer tydeligt til udtryk i møblernes naturlige materialer og farver. Møblerne produceres blandt andet i fyrretræ, lærk og birk.

Unik bæredygtig og naturlig design havemøbler fra Ecofurn

Det der ved første øjekast skiller sig ud i EcoFurns møbler, er deres unikke og naturlige design. Møblerne ser ikke kun godt ud, men de er også designet på en meget speciel måde. Det kan blandt andet ses på den måde, hvorpå EcoFurn binder sine møbler sammen. I stedet for at anvende metaldele, som de fleste møbelproducenter gør, har EcoFurn truffet et miljøbevidst valg og erstattet metaldelene med hamp reb. Det fungerer og gør samtidig, at møblerne er mere fleksible end hvis det havde været metaldele. Hertil giver hamp rebene EcoFurns møbler et friskt og naturligt pust, som gør designet utrolig flot.

En indbydende stol

Kombinationen af det flotte design i massivt træ og hamp rebene gør, at EcoFurns møbler er iøjnefaldende og tilfører enhver have, terrasse mm. en naturlig og rolig stemning. Hvor end du placerer EcoFurns møbler, kan du være sikker på, at møblerne skaber en beroligende stemning, som får dig til at slappe af og puste ud.

Der er især tre ord, som associeres med EcoFurns møbler: holdbarhed, økologi og bæredygtighed. Ikke nok med at EcoFurn er fremstillet på bæredygtig vis, så tilføjer møblernes høje kvalitet EcoFurn yderligere miljøvenlighed fordi de sjældent skal skiftes. Møblerne er utrolig holdbare og fremstillet i høj kvalitet, hvorfor der kan gå årtier før du skal udskifte møblerne

Du kan se alle vores Ecofurn møbler her.