Er 2019 året hvor du vælger at prioritere din terrasse? I så fald vil vi gerne komme med en anbefaling til et valg du skal tage. Ja, du kan ikke helt undgå at skulle vælge i et eller andet stadie hvilken slags havemøbler eller terrasse tilbehør du ønsker dig.

Vi hos Lapatio anbefaler derfor følgende.

Overvej havemøbler med helårs hynder.

På Lapatio.dk finder du et udvalg af havemøbler med helårshynder og vandafvisende hynder. I Danmark skal det være vist at vi bliver udsat for hurtig skiftende vejr forhold. Alligevel ønsker vi at have muligheden for at benytte vores havemøbler og terrasse lige når det passer os. Om det er efter en lang arbejdsdag eller en fodbold kamp lørdag formiddag så er et havesæt uden hynder ikke ligefrem indbydende.

Derfor, vælger du at investere i møbler med helårs hynder kan du glemme alt om at tage hynder ind og nyde dine møbler til enhver tid. Og efter en lang aften på terrassen lægge dig til at sove uden at skulle spekulere på vejret natten over. Se for eksempel Modul X fra Apple Bee

 

Sommeren 2018 har været en sommer som få vil glemme. Uendelig solskins vejr og mange gode stunder på terrassen. Skal din terrasse være klar inden sommeren for alvor kommer? Se vores store udvalg af havemøbler og parasoller og tøv ikke at kontakte os med spørgsmål om produkter eller leveringtid.