Kvalitets grill og pizza ovne

Lapatio tilbyder et lækkert sortiment med forskellige grill og pizza ovne til de forskellige behov. Hos Lapatio er kvalitet et kendetegn og derfor har vi valgt at sælge de grill og pizza ovne, som holder når det kommer til høj kvalitets grill og pizza ovne til en god pris. Kvalitets grill og pizza ovne, som leverer hver gang. Kontakt os ved spørgsmål til vores grill, grill tilbehør eller pizza ovne.


Gasgrill

Der er meget forskel mellem gasgrill. Er du i tvivl om noget skal du være velkommen til at kontakte os. Nogle af vores gasgrill leveres med infrarød brændere, disse brændere er mere intensive og vil derfor give et ekstra godt resultat når du griller dine bøffer. Mange slags bøffer kræver intens kortvarig varme for et godt resultat. Vi gør dog opmærksom på at infrarød brænderen vil have udfordringer ved at tænde op ved meget blæst og kan derfor godt have brug for lidt hjælp af en lighter.

Kulgrill

Boretti kulgrill er kraftige og flotte. Barilo kulgrillen er et godt eksempel på en grill der kan bruges til rigtig meget. Grillen kan bruges til indirekte grillning og af den mere erfaren bruger til rygning af fisk eller andet lækkert.