Viser alle 35 resultater

Havebelysning

Eksklusiv design havebelysning i høj kvalitet. Ønsker du varmt lys og hyggelige kroge i din have, så kan du få stor gavn af den rette belysning. Hos Lapatio har vi forskellige kollektioner med fantastisk belysning til haven. Vores Kollektion med Solar have belysning er klart noget af det mest lækre og praktiske belysning til haven. Et godt alternativ til lanterner, som blæser væk eller står fyldt med vandt efter en regnbyge. Vores sortiment i have belysning består udelukkende af kvalitets belysning og flotte design lanterner. De forskellige udendørs lanterner er bygget til det danske klima og kan stå ude hele året rundt.


Køb havebelysning og havelanterner hos Lapatio.

Vores sortiment havebelysning består udelukkende af kvalitets belysning og flotte design lanterner. De forskellige udendørs lanterner er bygget til det Danske klima og kan stå ude hele året rundt. I øjeblikket sælger vi have-belysning fra SUNS. Alle lanterner er af eksklusiv kvalitet og fremstår pænt i mange år. Køber du dine havelamper hos Lapatio vil du i alle tilfælde have fuld service på dine produkter i garanti perioden.

Mr. & Mrs Solar Design kollektion

Denne kollektion udendørs lys er forsynet med solar energi moduler som oplader batterier hele dagen hvorefter lysene tændes når mørket falder. Lysene kan også styres manuelt på tænd og sluk knapper. Det vil sige at lanternen kan tændes en tidlig sommeraften uden det er blevet rigtigt mørkt. Disse ude lamper kan også lades med USB-lader hvis der måtte opstå behov for dette.

Led belysning til haven og altanen

Har du en ønske om at få installeret lækkert varmt kvalitets lys i din have eller på din altan? Vores lanterner er et godt alternativ til fast og billig have belysning. Ved at bruge solar lanterner på din altan kan du let skab en hyggeligt og varm stemning de mørke aftener. Lyset kan roligt stå ude i blæst og regn og kræver derfor ingen vedligeholdelse. Kvalitets belysning til altanen, kendes på både materiale valg og kvalitet. Køber du en solar lanterne til din have eller din altan vil du opleve et behageligt varmt lys som skaber en varm og hyggelig stemning. Dette er en luksus vare som er designet og produceret til de forbrugere som ønsker et langtids holdbart produkt.

Teak lanterner

Nogle af vores lanterner og lamper indeholder teak træ. Alt teak træ er certificeret som Indonesian Legal Wood og dermed det mest korrekte teak træ på markedet. Udover teak træ vil konstruktionen delvis bestå af aluminium. Aluminium i disse havelamper er pulverlakeret 2 gange som giver et ekstra beskyttende lag og gør det svært at ridse produktet ved almindelig brug.

Aluminium havelamper

Disse sol energi lanterner er fremstillet hovedsageligt af aluminium. En kraftig aluminium konstruktion gør at lanternen kan stå ude hele året uden dette vil påvirke holdbarheden. Lanternen kommer i fin emballage som gør produktet særdeles egnet som gave.

Havebelysning som gave?

Har du svært ved at finde den helt rigtige gave til din ven, far eller mor? Havebelysning eller belysning til en altan ved en leilighed er noget de fleste sætter pris på. Disse lamper kræver ingen form for forberedelse eller tilslutning. Derfor er du sikret succes med din gave. De er også særdeles egnet til dig som skal bruge en gave til en indflytter fest eller et bryllup. De forskellige modeller kan let kombineres med andre designs og der kan altid tilkøbes flere lanterner i forskellige størrelser.