Kvalitets havemøbler


Kvalitetshavemøbler til terrassen

Havemøbler fra Lapatio er nøje udvalgte og af høj kvalitet. Vi elsker vores havesæt og loungesæt og kan stå inde for høj kvalitet og brugervenlighed. Det er vel det største kvalitetsstempel, som vi kan give vores havemøbler. Lapatio sælger eksklusive havemøbler i god kvalitet. Lige fra materialet til hynderne lever op til høje standarder for høj kvalitet.   Ønsker du et alternativ til billige havemøbler, der går på kompromis med kvaliteten, kan Lapatio tilbyde havemøbler til gode priser og af høj kvalitet. Vi stræber efter at have det største udvalg af designhavemøbler og kvalitetshavemøbler i hele Danmark. Vi er en virksomhed, som sætter en ære i at give en god service, når du skal have nye kvalitetsprodukter til haven, som giver dig fornøjelse mange år frem. Hvis du vil have din terrasse, have, balkon eller altan indrettet med havemøbler, loungesæt, læskærme og en parasol, så skal du ikke tøve med at tage fat på os. Vi kan sammensætte en god pris, hvis du vælger at handle samlet hos Lapatio.

Find havemøbler i alle former og designs

Havesæt findes i mange kombinationer, og det er ikke sikkert, at en standardløsning er den rette for dig. Måske er din altan i en størrelse, så det kræver en finurlig løsning, eller også er din terrasse så stor, at du har mulighed for at sammensætte det perfekte havemøbel. Så finder du ikke akkurat det sæt, du kunne tænke dig, har du mulighed for at finde akkurat de havestole og haveborde, du ønsker at sammensætte. Så kan vi sammen skabe det helt rette og unikke havemøbel til dig.   Leder du efter en designhavestol eller et designhavebord, er du kommet til det rette sted. Lapatio er forhandler af forskellige mærker og kan levere mange af disse eksklusive havemøbler inden for kort tid. Du finder både Skargaarden, Suns, Borek og Sundays Design som med deres egne designs skiller sig ud fra mængden. Derudover er kvaliteten i top på vores designhavemøbler. Både teaktræhavebord og teaktræhavestole findes i eksklusive designs. Er du på udkig efter at sammensætte det perfekte uderum på enten terrassen eller altan, så kan vi anbefale at kigge lidt rundt på de forskellige mærker for at sammensætte det rette setup. Vi garanterer kvaliteten.   På Lapatio.dk finder du et stort udvalg af kvalitetshavestole, som kan være den helt rette løsning til dine havemøbler på terrassen. Mange af vores havestole leveres med hele 5 års garanti. Siden med havestole kan let bruges til at finde inspiration til dit havesæt. Ønsker du at kombinere nogle af stolene med et specifikt havebord, og ønsker du en sætpris på dette, skal du blot kontakte os. Vi finder gerne en god pris til dit unikke havesæt.   Havemøbler er ikke kun haveborde og havestole. Hos Lapatio kan du overveje at bryde med den klassiske tankegang omkring et havesæt. Et havesæt kan nemlig sagtens suppleres med en havebænk. Enten som erstatning for havestolene eller som en del af sit eget møblement. Bænke til haven kan bruges som en social oase i haven. Du kan bruge den til at skabe en læsekrog i din have og skabe en hyggelig stemning. Har du en altan, kan en havebænk spare dig for masser af plads, så du ikke behøver flere stole. En havebænk fra Lapatio.dk kan bruges indendørs, hvilket giver dig mulighed for at flytte den ind, hvis du ikke vil bruge den udendørs om vinteren.  

Havesæt til den rette løsning

De fremviste kvalitetshavesæt er sammensat for dig, som ønsker et komplet havesæt. Mange af de havestole og haveborde, du finder i vores havesæts, kan også købes løst, hvis du ønsker en stol ekstra eller at sammensætte anderledes. Vores produkter er fremstillet i kvalitetsteak, aluminium og polyrattan. Vi er interesseret i at skaffe dig det helt rigtige havesæt. Derfor ønsker vi at hjælpe dig, hvis du har andre ønsker eller spørgsmål.   Hos Lapatio forhandler vi udelukkende kvalitetshavesæt. Mange af vores havesæt er fremstillet i teak, aluminium og rattan. Teakhavesæt i forskellige designs, som måske ikke lige minder om det klassiske teakhavesæt, du kender. Vi arbejder ihærdigt på at finde de bedste kvalitetshavesæt med godkendt og bæredygtigt teaktræ. Mange af vores designhavesæt er fremstillet i Indonesien af dygtige snedkere. Prisen afspejler ofte kvaliteten. Hos Lapatio har vi valgt ikke at sælge varer, vi ikke selv kan stå inde for. Dette resulterer i et sortiment med havemøbler og havesæt, som ikke kun klarer de første 2 år, men mange år frem. Vores havesæt kan holde i mange år.

Havemøbler i stærke materialer

Vores havemøbler leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores havemøbler i både aluminium, teak og rattan. Du kan læse mere om hvert enkelt materiale herunder, så du kan blive klogere på, hvilket materiale dit havemøbel skal bestå af.
  • Havemøbler i aluminium fra Lapatio er kvalitetssikret. Vi sikrer, at kritiske punkter på disse møbler altid er fremstillet korrekt. Svejsninger på aluminiumsloungesæt og haveborde er vigtige at sikre. Tykkelsen på aluminiumprofiler og materialer er også sikret, og derudover er de fleste møbler hos Lapatio altid forsynet med en dobbelt pulverlakering.
  • I vores sortiment finder du også havemøbler i teaktræ af høj kvalitet. Vores sortiment er udvalgt af os personligt hos leverandøren. Derfor kan vi sikre teak i den bedste kvalitet og et havesæt til den bedste pris. Teakhavemøbler er i udgangspunktet vedligeholdelsesfrie. Havemøbler lavet af teaktræ vil dog blive gråpatineret, så ønsker du at beholde teaktræets originale farve, så anbefaler vi at oliere teakhavemøblerne før brug og gentage dette to gange årligt. Teaktræ findes i mange forskellige kvaliteter, og det er derfor svært at se forskel på. Hos Lapatio handler vi udelukkende med kvalitetsteak avlet på teakplantager. Teak fremstillet på teakplantager findes i forskellige klasser. Hos Lapatio sælger vi udelukkende A-klasse og B-klasse teak. Teakmøbler på Lapatio.dk er testet og kontrolleret. Dette sikrer dig derfor kun møbler med lang levetid i god kvalitet.
  • Vores havemøbler i rattan er af ekstra god kvalitet. Forskellen på rattanflet er meget stor fra producent til producent. Gennem årene har mange fabrikker i Kina kastet sig ud i at flette i rattan til havemøbler. Der er dog en kæmpe forskel fra de forskellige typer polyrattanflet. Dette skyldes både sammensætningen af materialet, tykkelsen og hårdheden. Vi anbefaler i alle tilfælde at sikre, at selve konstruktionen under fletningen er fremstillet i aluminium. Vi har sikret, at alle vores rattanhavesæt og loungesæt er af høj kvalitet. På nogle af vores rattanhavemøbler får du hele 5 års garanti.
  Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde det materiale, som egner sig bedst til dig.   Leder du efter et havesæt, som ikke skal ind om vinteren eller vedligeholdes? Vi har et stort sortiment af havesæt og havemøbler, som er egnet til at stå ude året rundt. Havesæt uden vedligeholdelse. Har du spørgsmål om nogle af havemøblerne, skal du ikke tøve med at spørge os. Vi hjælper dig gerne.