Viser alle 26 resultater

Havebænke

DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165

Find dine havebænke hos Lapatio

Er du på udkig efter en ny havebænk til din have eller terrasse? Hos Lapatio finder du udelukkende kvalitetshavebænke. En havebænk skal kunne tåle at stå ude året rundt. Det er vores mening, for ofte er der ikke plads til opbevaring af de større havemøbler i garagen eller skuret, når vintervejret kommer. Havebænkene kan stå ude hele året. Vælger du at investere i et kvalitetsprodukt, kan du trygt og roligt stole på, at havebænken ikke tager skade af vejr og vind. Overvejer du køb af teakhavemøbler, anbefaler vi dog, at der tages højde for lidt vedligeholdelse i form af afrensning og eventuelt imprægnering. Har du spørgsmål til nogle af disse havebænke, skal du blot kontakte os.   Prisen afspejler ofte kvaliteten, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Lapatio har vi valgt at sælge varer, vi selv kan stå inde for. Dette resulterer i et sortiment af havebænke, som ikke kun klarer de første to år men mange år frem. Lapatio sælger langtidsholdbare havebænke, som du kan have stående på terrassen i mange år.   Vores havebænke er af høj kvalitet, lavet til holdbarhed og er en fryd for øjet. Om det skulle være teak eller aluminium, så kan du regne med en kvalitetshavebænk fra Lapatio.  

Sammensæt din havebænk med havesæt

Havemøbler er ikke kun haveborde og havestole. Hos Lapatio kan du overveje at bryde med den klassiske tankegang omkring et havesæt. Et havesæt kan nemlig sagtens suppleres med en havebænk. Enten som erstatning for havestolene eller som en del af sit eget møblement. Bænke til haven kan bruges som en social oase i haven. Du kan bruge den til at skabe en læsekrog i din have og skabe en hyggelig stemning. Har du en altan, kan en havebænk spare dig for masser af plads, så du ikke behøver flere stole. En havebænk fra Lapatio.dk kan bruges indendørs, hvilket giver dig mulighed for at flytte den ind, hvis du ikke vil bruge den udendørs om vinteren. Måske får du mere gavn af din havebænk, hvis du har den indendørs om vinteren og udendørs om sommeren. Havebænke kan netop skabe en hyggelig stemning indendørs såvel som udendørs.  

Havebænke i forskellige størrelser

Lapatio tilbyder havebænke i mange forskellige former og størrelser, så de passer lige ind i dit behov. Det kan være, at du er på udkig efter en havebænk til en stor terrasse, men det kan også være, at du leder efter en lille bænk til altanen.  

Hvorfor vælge havebænke?

De fleste, der tænker på at købe havemøbler, overvejer ofte det klassiske havebord med stole til. Men overvej eventuelt en havebænk til den hyggelige siddeplads udendørs. Havebænke lægger op til, at du kan være social og sidde tæt sammen. Du kan bruge den til at skabe en læsekrog i din have og skabe en hyggelig stemning. Et havebord med stole til kan hurtigt optage meget plads, så hvis du har en altan, ville en havebænk være et oplagt valg til at udnytte pladsen optimalt.  

Havebænke i stærke materialer

Vores havebænke leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores havebænke i både aluminium og teak. Du kan læse mere om de to materialer herunder, så du kan blive klogere på, hvilket materiale din havebænk skal bestå af.
  • En havebænk, der skal stå udenfor, skal helst være egnet til fuldtidsudendørs brug. Derfor er havebænke fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminiumshavebænke, vi sælger hos Lapatio, er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtidsholdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugsskader og ridser. Vi forhandler på den måde havebænke, der kan stå ude hele året.
  • En teakhavebænk giver masser af charme og varme. Hos Lapatio finder du mange forskellige teakhavebænke i god kvalitet. For eksempel en klassisk teakhavebænk, som er fremstillet i højkvalitetsteak, eller en moderne teakhavebænk med grove ben eller et minimalistisk design. Teak er ikke vedligeholdelsesfrit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teakmøbler med de anbefalede vedligeholdelsesprodukter. Både teakrens og teakbeskyttelsesprodukter finder du på vores plejeside og kan købes online.
  Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde det materiale, som egner sig bedst til dig. Om det er en kvalitetshavebænk i aluminium eller teak.   Leder du efter en havebænk, som ikke skal ind om vinteren eller vedligeholdes? Vi har et stort sortiment af kvalitetshavebænke, som er egnet til at stå ude året rundt. Havebænke uden vedligeholdelse tilbyder vi også. Har du spørgsmål om nogle af havemøblerne, skal du ikke tøve med at spørge os. Vi hjælper dig gerne.