Viser alle 25 resultater

Havebænke

Vores havebænke er af høj kvalitet, lavet til holdbarhed og er en fryd for øjet. Om det skulle være teak, aluminium, fyrretræ eller andet, så kan du regne med en kvalitets havebænk fra Lapatio. Har du nogen spørgsmål, så kontakt os endelig, vi hjælper gerne.

DKK 2.880DKK 2.900
DKK 11.995DKK 13.455
DKK 11.995DKK 13.455
DKK 11.995DKK 13.455
DKK 11.995DKK 13.455

Havebænke

Hos Lapatio går vi meget op i at vores produkter skal være i høj kvalitet. Uanset om det skulle være teak, aluminium, fyrretræ eller andet, så kan du regne med en kvalitets havebænk fra Lapatio. Vores udvalg af havebænke er designet til holdbarhed, komfort og udseende.

Hvorfor vælge havebænke?

De fleste der tænker på at købe havemøbler overvejer ofte det klassiske havebord med stole til. Men overvej eventuelt en havebænk til den hyggelige siddeplads udendørs. Havebænke lægger op til at du kan være social og sidde tæt sammen. Du kan bruge den til at skabe en læsekrog i din have og skabe en hyggelig stemning. Et havebord med stole til, kan hurtigt optage meget plads, så hvis du har en altan ville en havebænk være et oplagt valg til at udnytte pladsen optimalt.

Havebænke til indendørs brug

Selvom vores havebænke er designet til udendørs brug, betyder det ikke at du ikke kan bruge dem indendørs. Måske får du mere gavn af din havebænk, hvis du har den indendørs om vinteren og udendørs om sommeren. Havebænke kan netop skabe en hyggelig stemning indendørs såvel som udendørs.