Viser 1–100 af 106 resultater

Haveborde

Er du på udkig efter et nyt havebord til din have eller terrasse? Hos Lapatio finder du udelukkende kvalitets haveborde. Et havebord skal kunne tåle at stå ude året rundt. Ofte er der ikke plads til opbevaring af de større havemøbler i garagen eller skuret. Vælger du at investere i et kvalitets produkt, kan du trygt og roligt stole på, at bordet ikke tager skade af vejr og vind. Overvejer du køb af teak havemøbler anbefales det dog, at der tages højde for lidt vedligeholdelse i form af afrensning og eventuelt imprægnering. Har du spørgsmål til nogle af disse haveborde, skal du blot kontakte os.

Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed

Aluminium havebord

Et havebord eller cafebord skal helst være egnet til fuldtids udendørs brug. Derfor er haveborde fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminium haveborde vi sælger hos Lapatio er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtids holdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugs skader og ridser.

Teak havebord

Et teak havebord eller cafebord giver masser af charme og varme. Hos Lapatio finder du mange forskellige design teak haveborde. For eksempel et klassisk teak havebord som er fremstillet i højkvalitets teak, eller et moderne teak havebord med grove ben eller et minimalistisk design. Teak er ikke vedligeholdelses frit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teak møbler med de anbefalede vedligeholdelses produkter. Både teak rens og teak beskyttelses produkter finder du på vores pleje side og kan købes online.

Cafebord

Hos Lapatio kan du finde dit nye kvalitets cafebord i mange udgaver. Eventuelt et selvnivellerende cafebord og sammenklappeligt cafebord. Et cafebord der kan klappes sammen er meget praktisk til både opbevaring og håndtering. Både for restauranter og cafeer er klapsammen haveborde meget praktiske.