Viser 1–100 af 104 resultater

Haveborde


Find dine haveborde hos Lapatio

Er du på udkig efter et nyt havebord til din have eller terrasse? Hos Lapatio finder du udelukkende kvalitetshaveborde. Et havebord skal kunne tåle at stå ude året rundt. Det er vores mening, for ofte er der ikke plads til opbevaring af de større havemøbler i garagen eller skuret, når vintervejret kommer. Havebordene kan stå ude hele året. Vælger du at investere i et kvalitetsprodukt, kan du trygt og roligt stole på, at bordet ikke tager skade af vejr og vind. Overvejer du køb af teakhavemøbler, anbefaler vi dog, at der tages højde for lidt vedligeholdelse i form af afrensning og eventuelt imprægnering. Har du spørgsmål til nogle af disse haveborde, skal du blot kontakte os.   Prisen afspejler ofte kvaliteten, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Lapatio har vi valgt at sælge varer, vi selv kan stå inde for. Dette resulterer i et sortiment af haveborde, som ikke kun klarer de første to år men mange år frem. Lapatio sælger langtidsholdbare haveborde, som du kan have stående på terrassen i mange år.  

Køb havebord enkeltvis

Det er hos Lapatio altid muligt at købe haveborde enkeltvis, hvis du har brug for et ekstra cafebord til forhaven, hvor du i forvejen har havestolene. Det kan være, du har pladsen til at udvide dit havesæt, så du skal have fat i flere haveborde. Vi er interesseret i, at du første gang får fat i det helt rette havebord, og derfor er det vigtigt, at du tager fat i os, hvis du vil have et skræddersyet havesæt. Vi leverer kvalitetshavesæt til din terrasse. Holdbare havesæt, der kan stå ude om vinteren. Så skal du ikke tænke på, at dit havesæt skal opbevares om vinteren.  

Haveborde i forskellige størrelser

Lapatio tilbyder haveborde i mange forskellige former og størrelser, så de passer lige ind i dit behov. Det kan være, at du er på udkig efter et havebord til en stor terrasse, men det kan også være, at du leder efter et lille havebord til altanen. Eller det kan også være, at du leder efter et cafebord til altanen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dit nye havesæt, og har du brug for mere end det havesæt, der er angivet på Lapatio.dk, så er der også råd for det. Du kan nemt tilkøbe ekstra havestole eller haveborde, så dit eksklusive havesæt bliver komplet.

Cafeborde til altanen

Hos Lapatio kan du finde dit nye kvalitetscafebord i mange udgaver. Eventuelt et selvnivellerende cafebord og sammenklappeligt cafebord. Et cafebord, der kan klappes sammen, er meget praktisk til både opbevaring og håndtering. Både for restauranter og cafeer er klapsammen haveborde meget praktiske. Et cafebord til altanen er også den rette løsning, hvis du har mangel på plads. Selvom cafebordene er mindre, så går vi stadig ikke på kompromis med holdbarheden. Vi sælger kvalitetscafeborde, som passer ind mange steder på små terrasser, balkoner og altaner.  

Haveborde i stærke materialer

Vores havemøbler leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores haveborde i både aluminium og teak. Du kan læse mere om de to materialer herunder, så du kan blive klogere på, hvilket materiale dit havemøbel skal bestå af.
  • Et havebord eller cafebord skal helst være egnet til fuldtidsudendørs brug. Derfor er haveborde fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminiumshaveborde, vi sælger hos Lapatio, er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtidsholdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugsskader og ridser. Vi forhandler på den måde haveborde, der kan stå ude hele året.
  • Et teakhavebord eller teakcafebord giver masser af charme og varme. Hos Lapatio finder du mange forskellige teakhaveborde i god kvalitet. For eksempel et klassisk teakhavebord, som er fremstillet i højkvalitetsteak, eller et moderne teakhavebord med grove ben eller et minimalistisk design. Teak er ikke vedligeholdelsesfrit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teakmøbler med de anbefalede vedligeholdelsesprodukter. Både teakrens og teakbeskyttelsesprodukter finder du på vores plejeside og kan købes online.
  Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde det materiale, som egner sig bedst til dig. Om det er et kvalitetshavebord i aluminium eller teak.   Leder du efter et havebord, som ikke skal ind om vinteren eller vedligeholdes? Vi har et stort sortiment af haveborde, som er egnet til at stå ude året rundt. Haveborde uden vedligeholdelse tilbyder vi også. Har du spørgsmål om nogle af havemøblerne, skal du ikke tøve med at spørge os. Vi hjælper dig gerne.