Viser alle 41 resultater

Havesæt


Kvalitetshavesæt til terrassen

Hos Lapatio forhandler vi udelukkende kvalitetshavesæt. Mange af vores havesæt er fremstillet i teak, aluminium og rattan. Prisen afspejler ofte kvaliteten, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Lapatio har vi valgt at sælge varer, vi selv kan stå inde for. Dette resulterer i et sortiment med havemøbler og havesæt, som ikke kun klarer de første 2 år men mange år frem. Lapatio sælger langtidsholdbare havesæt, som du kan have stående på terrassen i mange år.   Til flere af vores eksklusive havesæt medfølger der hynder, der er tilpasset det danske klima. Kan hynderne holde til regnvejr og høj solskin? Selvfølgelig kan de det. På nogle af Lapatios havesæt får du hynder, der kan holde til at stå ude. Hynderne kan holde til regn og solskin. Hynderne på dine havesæt kan derfor holde i årevis.   Det er hos Lapatio altid muligt at købe havestole enkeltvis. Det kan være, du har pladsen til at udvide dit havesæt, så du skal have fat i flere havestole. Vi er interesseret i, at du første gang får fat i det helt rette havesæt, og derfor er det vigtigt, at du tager fat i os, hvis du vil have et skræddersyet havesæt. Vi leverer kvalitetshavesæt til din terrasse. Holdbare havesæt, der kan stå ude om vinteren. Så skal du ikke tænke på, at dit havesæt skal opbevares om vinteren.   Lapatio tilbyder havesæt i mange forskellige former og størrelser, så de passer lige ind i dit behov. Det kan være, at du er på udkig efter et havesæt til en stor terrasse, men det kan også være, at du leder efter et lille havesæt til altanen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dit nye havesæt, og har du brug for mere end det havesæt, der er angivet på Lapatio.dk, så er der også råd for det. Du kan nemt tilkøbe ekstra havestole eller haveborde, så dit eksklusive havesæt bliver komplet.   Havesæt findes i mange kombinationer, og det er ikke sikkert, at en standardløsning er den rette for dig. Måske er din altan i en størrelse, så det kræver en finurlig løsning, eller også er din terrasse så stor, at du har mulighed for at sammensætte det perfekte havesæt. Så finder du ikke akkurat det sæt, du kunne tænke dig, har du mulighed for at finde akkurat de havestole og haveborde, du ønsker at sammensætte. Så kan vi sammen skabe det helt rette og unikke havemøbel til dig.  

Havesæt i stærke materialer

Vores havemøbler leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores havemøbler i både aluminium, teak og rattan. Du kan læse mere om hvert enkelt materiale herunder, så du kan blive klogere på, hvilket materiale dit havemøbel skal bestå af.
  • Aluminium er efterhånden et meget brugt materiale, som i høj grad bruges i havemøbler. Dog er der stadig stor forskel på kvaliteten af aluminiumshavemøbler. Her skal du tænke på kvaliteten af svejsninger, tykkelsen af materialerne og ikke mindst kvaliteten af lakeringen. Aluminiumhavemøbler fra Lapatio er i alle tilfælde mindst lakeret med to gange pulverlakering. Dette giver en stærk overfladebeskyttelse, og gør møblerne ved normal daglig brug svære at ridse. Derudover vil du ikke opleve, at malingen falder af møblerne hen over årene. Dette er typisk tilfældet, når varen enten er lakeret for hurtigt i processen eller under dårlige omstændigheder.
  • Vi sælger teakhavesæt i mange udgaver. Ens for alle vores teakprodukter er, at de er fremstillet af Indonesian Legal Wood. De er dermed både af højkvalitetsteak og ikke mindst godkendt teak. Mange steder på det danske marked bliver der solgt billige teakmøbler, som ikke nødvendigvis har de egenskaber, man forventer af et teakmøbel.
  • Rattanhavesæt har i mange år været meget populære blandt danskerne. Vi sætter pris på kvalitetshavemøbler, som er vedligeholdelsesfrie og lette at gøre rene. De havesæt med rattanstole, vi sælger hos Lapatio, har den rigtige kvalitet og vil holde i mange år.
  Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde det materiale, som egner sig bedst til dig. Om det er et kvalitetshavesæt i aluminium, teak eller rattan.   Leder du efter et havesæt, som ikke skal ind om vinteren eller vedligeholdes? Vi har et stort sortiment af havesæt, som er egnet til at stå ude året rundt. Havesæt uden vedligeholdelse tilbyder også. Har du spørgsmål om nogle af havemøblerne, skal du ikke tøve med at spørge os. Vi hjælper dig gerne.