Viser alle 74 resultater

Havestole

Flere farver
DKK 1.395DKK 1.995
Flere farver
+
Ikke på lager
Anbefalet
DKK 3.600DKK 4.200

Find dine havestole hos Lapatio

Er du på udkig efter nye havestole til din have eller terrasse? Hos Lapatio finder du udelukkende kvalitetshavestole. En havestol skal kunne tåle at stå ude året rundt. Det er vores mening, for ofte er der ikke plads til opbevaring af de større havemøbler i garagen eller skuret, når vintervejret kommer. Havestolene kan stå ude hele året. Vælger du at investere i et kvalitetsprodukt, kan du trygt og roligt stole på, at havestolen ikke tager skade af vejr og vind. Overvejer du køb af teakhavemøbler, anbefaler vi dog, at der tages højde for lidt vedligeholdelse i form af afrensning og eventuelt imprægnering. Har du spørgsmål til nogle af disse havestole, skal du blot kontakte os.   Prisen afspejler ofte kvaliteten, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Hos Lapatio har vi valgt at sælge varer, vi selv kan stå inde for. Dette resulterer i et sortiment af havestole, som ikke kun klarer de første to år men mange år frem. Lapatio sælger langtidsholdbare havestole, som du kan have stående på terrassen i mange år.   På Lapatio.dk finder du et stort udvalg af kvalitetshavestole, som kan være den helt rette løsning til dine havemøbler på terrassen. Mange af vores havestole leveres med hele 5 års garanti. Siden med havestole kan let bruges til at finde inspiration til dit havesæt. Ønsker du at kombinere nogle af stolene med et specifikt havebord, og ønsker du en sætpris på dette, skal du blot kontakte os. Vi finder gerne en god pris til dit unikke havesæt.  

Køb havestole enkeltvis

Det er hos Lapatio altid muligt at købe havestole enkeltvis. Det kan være, du har pladsen til at udvide dit havesæt, så du skal have fat i flere havestole. Vi er interesseret i, at du første gang får fat i det helt rette havesæt, og derfor er det vigtigt, at du tager fat i os, hvis du vil have et skræddersyet havesæt. Vi leverer kvalitetshavesæt til din terrasse. Holdbare havesæt, der kan stå ude om vinteren. Så skal du ikke tænke på, at dit havesæt skal opbevares om vinteren.  

Havestole i forskellige størrelser

Lapatio tilbyder havestole i mange forskellige former og størrelser, så de passer lige ind i dit behov. Det kan være, at du er på udkig efter havestole til en stor terrasse, men det kan også være, at du leder efter havestole til et cafebord til altanen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette løsning til dit nye havesæt, og har du brug for mere end det havesæt, der er angivet på Lapatio.dk, så er der også råd for det. Du kan nemt tilkøbe ekstra havestole, så dit eksklusive havesæt bliver komplet.  

Havestole i stærke materialer

Vores havemøbler leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores havestole i både aluminium, teak og rattan. Du kan læse mere om de to materialer herunder, så du kan blive klogere på, hvilket materiale dine havestole skal bestå af.
  • En havestol skal helst være egnet til fuldtids udendørsbrug. Derfor er havestole fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminiumhavestole, vi sælger hos Lapatio, er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtidsholdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugsskader og ridser. En havestol i aluminium kan holde til at stå ude hele året.
  • En teakhavestol giver en charmerende og varm stemning. Hos Lapatio finder du mange forskellige teakhavestole. For eksempel en klassisk teakhavestol, som er fremstillet i højkvalitetsteak, eller en moderne teak loungestol. Teak er ikke vedligeholdelsesfrit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teakmøbler med de anbefalede vedligeholdelsesprodukter. Både teakrens og teakbeskyttelsesprodukter finder du på vores plejeside og kan købes online. Har du spørgsmål til, hvordan du skal vedligeholde dine havestole, er du velkommen til at tage fat i os.
  • Rattanhavestole har i mange år været meget populære blandt danskerne. Vi sætter pris på møbler, som er vedligeholdelsesfrie og lette at gøre rene. De rattanhavestole, vi sælger hos Lapatio, har den rigtige kvalitet og vil holde i mange år.
  Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde det materiale, som egner sig bedst til dig. Om det er kvalitetshavestole i aluminium, teak eller rattan.   Leder du efter havestole, som ikke skal ind om vinteren eller vedligeholdes? Vi har et stort sortiment af havestole, som er egnet til at stå ude året rundt. Havestole uden vedligeholdelse tilbyder vi også. Har du spørgsmål om nogle af havemøblerne, skal du ikke tøve med at spørge os. Vi hjælper dig gerne.