Viser alle 79 resultater

Havestole

Vores havestole er lavet af holdbare materialer som polyrattan, aluminium og teak. Kvaliteten er i top og vi rådgiver gerne omkring hvilket møbel, som passer til dig. Et udsnit af havestolene har vi udstillet i vores showroom. Kontakt os endelig for at forhøre dig om dit møbel er på lager.

Anbefalet
DKK 2.550DKK 2.800

Aluminium havestole

En havestol skal helst være egnet til fuldtids udendørs brug. Derfor er havestole fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminium havestole vi sælger hos Lapatio er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtids holdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugs skader og ridser.

Teak havestole

En teak havestol giver en charmerende og varm stemning. Hos Lapatio finder du mange forskellige design teak havestole. For eksempel en klassisk teak havestol som er fremstillet i højkvalitets teak, eller en moderne teak loungestol. Teak er ikke vedligeholdelses frit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teak møbler med de anbefalede vedligeholdelses produkter. Både teak rens og teak beskyttelses produkter finder du på vores pleje side og kan købes online.

Rattan havestole

Rattan havestole har i mange år været meget populære blandt Danskerne. Vi sætter pris på møbler som er vedligeholdelses fri og lette at gøre rene. Polyrattan havestole som også er kendt som wicker havestole. De rattan havestole vi sælger hos Lapatio har den rigtige kvalitet og vil holde i mange år.