Viser 1–100 af 322 resultater

Lounge


Kvalitetshavemøbler til terrassen

Hos Lapatio finder du udelukkende kvalitetshavemøbler og -loungesæt med vandafvisende hynder. Har du ambitioner om at finde de perfekte havemøbler til din terrasse, skal du huske at overveje hynder, der kan klare regnvejr. Finder du ikke det, du havde tænkt dig, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har et stort udvalg af loungesæt og havemøbler, som ikke er tilgængelige online, men som sælges i vores butik. Både aluminium loungesæt, teak og polyrattan loungesæt er meget populære, og vi tilbyder det i høj kvalitet. Hvis du leder efter kvalitetshavemøbler til terrassen, eller det rette kvalitetsloungesæt til haven, så kan du finde det hos Lapatio.  

Loungesæt til terrassen

Søger du en loungestemning i haven? Eller det perfekte loungesæt til terrassen? Lapatio leverer havemøbler af bedste kvalitet til både afslapning og middagsselskaber. Det er vigtigt for os at levere liggestole, havesofaer, haveborde og loungesæt, der sætter kvalitet før kvantitet. Det er ikke en selvfølge, at du har plads til det helt store loungesæt. Derfor har vi også mulighed for at sammensætte en sofa og loungesæt lige præcis til dit behov. Har du brug for en 3 personers loungesofa eller en 5 personers hjørnesofa med hynder, der kan tåle regn og vand? Vi hjælper dig gerne på vej. Vi tilbyder nemlig kvalitetsloungesæt til haven. Loungesæt, der kan klare regn. Her er det hynderne, som gør forskellen.   Fest i haven eller fest på terrassen? Du kan få begge dele med et loungesæt fra Lapatio. Den hyggelige loungestemning er perfekt til en fest på terrassen eller i haven. Loungemøbler til fest og hyggelige aftner kan skabe den helt rette stemning, når du byder dine gæster velkommen.  

Havesofaer til hyggelige sommeraftner

Hvis du kan lide at sidde blødt og nyde udsigten i din have, så er en havesofa noget for dig. Hos Lapatio kan du finde et godt udvalg af havesofaer, havebænke og liggestole af bedste kvalitet. Vi sælger havesofaer og havemøbler i flet, træ, aluminium og polypropylen, der er meget holdbart. Derfor kan du være sikker på at din udesofa fra Lapatio vil holde i årevis. På Lapatio.dk finder du din nye kvalitetshavesofa. Vi er indstillet på at have de flotteste designs til de bedste priser. Vi har sammensat dette udvalg efter at have sikret kvaliteten og holdbarheden på produkterne. Find inspiration i vores store sortiment med havesofaer.   Er du til lidt mere afslappende stemning, så kan en loungesofa være den helt rette for dig. For hvis du kan lide at sidde blødt og nyde udsigten i din have, så er en loungesofa noget for dig. Hos Lapatio kan du finde et godt udvalg af loungesofaer og loungestole af bedste kvalitet. Vi sælger loungesofaer og loungemøbler i flet, træ, aluminium og polypropylen, der er meget holdbart. Derfor kan du være sikker på, at din udesofa fra Lapatio vil holde i årevis. Din loungesofa kan holde til regn og utaknemmeligt vejr.  

Skab den rette hyggestemning

Ønsker du at skabe en hyggestemning på din terrasse eller altan, så kunne loungemøbler være noget for dig. Hos Lapatio tilbyder vi loungemøbler af højeste kvalitet. Vores loungemøbler er lavet til både komfort, udseende og holdbarhed. Leder du efter en loungestol, loungesofa eller måske et loungebord? Så kan du købe det hos os, hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.   Vi leverer kvalitets loungemøbler til afslapning og middagsselskaber. Vi skræddersyer den lounge-løsning, som passer dig og din have helt perfekt. Så kan du med din familie og venner nyde en aften på terrassen i lækre og behagelige loungemøbler. Vores pæne loungemøbler giver den helt rette stemning på terrassen. Leder du også efter loungemøbler til altan eller loungesæt til altan, så kan vores løsninger i den grad også bruges. Du kan sammensætte dine loungemøbler efter behov.  

Loungesæt i stærke materialer

Vores loungemøbler og havemøbler leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores loungesæt i både aluminium, teak og rattan.
  • Aluminium er let og velegnet til havemøbler, da det ikke kan ruste. Det findes i mange forskellige kvaliteter og tykkelser, hvorved vi forsøger at have en vis standard aluminium på vores produkter. De malede aluminiumsflader er pulverlakerede med en kraftig behandling, der kan holde til det skandinaviske klima.
  • Den bedste træsort til udendørsmøbler er teaktræ. Teaktræ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og kan ændre sig efter vind og vejr. Olieret teaktræ skal fortsat behandles med teakolie ligesom grey teak, der har fået en kemisk behandling fra fabrikken også skal holdes ved lige med teak shield eller lignende.
  • Rattanmøbler er fremstillet af kunststofmaterialer i forskellige farver eller strukturer. Kvaliteten på trådene er meget forskellig på markedet. Hos Lapatio har vi sikret os de bedste kvalitetsrattanmøbler. Rattan møbler er lette at passe. De skal nemlig ikke vedligeholdes, siden de er konstrueret med et aluminiumstel. Står møblerne under træer eller lignende er alger og snavs let at rense med en børste og sæbevand.