Viser alle 55 resultater

Havesofaer

 

DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165

Havesofaer til hyggelige sommeraftner

Hvis du kan lide at sidde blødt og nyde udsigten i din have, så er en havesofa noget for dig. Hos Lapatio kan du finde et godt og stort udvalg af havesofaer og havestole af bedste kvalitet. Vi sælger havesofaer og havemøbler i flet, teaktræ, aluminium og rattan, der er meget holdbart. Derfor kan du være sikker på, at din udesofa fra Lapatio vil holde i årevis. På Lapatio.dk finder du din nye kvalitetshavesofa. Vi er indstillet på at have de flotteste designs til de bedste priser. Vi har sammensat dette udvalg efter at have sikret kvaliteten og holdbarheden på produkterne. Find inspiration i vores store sortiment med eksklusive havesofaer.   Er du til lidt mere afslappende stemning, så kan en loungesofa være den helt rette for dig. For hvis du kan lide at sidde blødt og nyde udsigten i din have, så er en loungesofa noget for dig. Hos Lapatio kan du finde et godt udvalg af loungesofaer og loungestole af bedste kvalitet. Vi sælger loungesofaer og loungemøbler i flet, teaktræ, aluminium og rattan, der er meget holdbart. Derfor kan du være sikker på, at din udesofa fra Lapatio vil holde i årevis. Din loungesofa kan holde til regn og utaknemmeligt vejr.   Kan hynderne holde til regnvejr og høj solskin? Selvfølgelig kan de det. På vores havesofaer og loungesofaer får du hynder, der kan holde til at stå ude. Hynderne kan holde til regn, og hynderne kan holde til solskin. Dermed holder dine havesofaer og loungesofaer i årevis.   Det er på Lapatio.dk samtidig muligt at få kvalitetshavestole i samme gode kvalitet som havesofaerne. De fås både som klassiske havestole, men også som eksklusive loungestole, der kan skabe hygge på terrassen på lune sommeraftner. Loungestolene fås i samme gode materialer som de andre loungemøbler.

Skab den rette hyggestemning

Ønsker du at skabe en hyggestemning på din terrasse eller altan, så kunne loungesofaer være noget for dig. Hos Lapatio tilbyder vi loungesofaer af højeste kvalitet. Vores loungemøbler er lavet til både komfort, udseende og holdbarhed. Leder du efter en loungestol, loungesofa eller måske et loungebord? Så kan du købe det hos os, hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.   Vi leverer kvalitetsloungesofaer til afslapning og middagsselskaber. Vi skræddersyer den lounge-løsning, som passer dig og din have helt perfekt. Så kan du med din familie og venner nyde en aften på terrassen i lækre og behagelige loungemøbler. Vores pæne loungemøbler giver den helt rette stemning på terrassen. Leder du også efter loungesofaer til altan eller loungesæt til altan, så kan vores løsninger i den grad også bruges. Du kan sammensætte dine loungemøbler efter behov.

Lounge- og havesofaer i stærke materialer

Vores loungesofaer og havesofaer leveres i fantastisk kvalitet, for det er vigtigt for os at tilbyde kvalitetshavemøbler. Du kan få vores sofaer i både aluminium, teak og rattan.
  • Aluminium er let og velegnet til havemøbler, da det ikke kan ruste. Det findes i mange forskellige kvaliteter og tykkelser, hvorved vi forsøger at have en vis standard aluminium på vores produkter. De malede aluminiumsflader er pulverlakerede med en kraftig behandling, der kan holde til det skandinaviske klima.
  • Den bedste træsort til udendørsmøbler er teaktræ. Teaktræ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og kan ændre sig efter vind og vejr. Olieret teaktræ skal fortsat behandles med teakolie ligesom grey teak, der har fået en kemisk behandling fra fabrikken også skal holdes ved lige med teak shield eller lignende.
  • Rattanmøbler er fremstillet af kunststofmaterialer i forskellige farver eller strukturer. Kvaliteten på trådene er meget forskellig på markedet. Hos Lapatio har vi sikret os de bedste kvalitetsrattanmøbler. Rattan møbler er lette at passe. De skal nemlig ikke vedligeholdes, siden de er konstrueret med et aluminiumstel. Står møblerne under træer eller lignende er alger og snavs let at rense med en børste og sæbevand.