Viser 1–100 af 182 resultater

Loungemøbler

Ønsker du at skabe en hyggestemning på din terrasse eller altan, så kunne loungemøbler være noget for dig. Hos Lapatio tilbyder vi loungemøbler af højeste kvalitet, vores loungemøbler er lavet til både komfort, udseende og holdbarhed. Leder du efter en loungestol, loungesofa eller måske et loungebord? Så kan du købe det hos os, hvis du har nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.


TEAK LOUNGEMØBLER

Aluminium

Aluminum er let og velegnet til havemøbler, da det ikke kan ruste. Det findes i mange forskellige kvaliteter og tykkelser, hvorved vi forsøger at have en vis standard aluminium på vores produkter. De malede aluminiums flader er power coated med en kraftig behandling, der kan holde til det skandinaviske klima.

Teak træ

Den bedste træsort til udendørs møbler er teak træ. Teak træ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og kan ændre sig efter vind og vejr. Olieret teak træ skal fortsat behandles med teak olie ligesom grey teak der har fået en kemisk behandling fra fabrikken også skal holdes ved lige med teak shield eller lignende.

Rattan

Rattan møbler er fremstillet af kunststof trådt materialer i forskellige farver eller strukturer. Kvaliteten på trådene er meget forskellig på markedet. Hos Lapatio har vi sikret os de bedste kvalitets rattan møbler. Rattan møbler er lette at passe, de skal nemlig ikke vedligeholdes, siden de er konstrueret med et aluminium stel. Står møblerne under træer eller lignende er alger og snavs let at rense med en børste og sæbevand.

Loungemøbler

Søger du en loungestemning i haven? Så leverer Lapatio loungemøbler af bedste kvalitet, til både afslapning og middagsselskaber. Det er vigtigt for os at levere loungestole, loungesofaer, loungeborde med mere, der sætter kvalitet før kvantitet. Det er ikke en selvfølge at du har plads til det helt store loungesæt. Derfor har vi også mulighed for at sammen sætte en sofa lige præcis til dit behov. Har du brug for en 3 personers loungesofa eller er en 5 personers hjørnesofa med hynder der kan tåle regn og vand noget for dig? Vi hjælper dig gerne på vej.

Loungesofa

Hvis du kan lide at sidde blødt og nyde udsigten i din have, så er en loungesofa noget for dig. Hos Lapatio kan du finde et godt udvalg af loungesofaer og loungestole af bedste kvalitet. Vi sælger loungesofaer og loungemøbler i flet, træ, aluminium og polypropylen, der er meget holdbart. Derfor kan du være sikker på at din udesofa fra Lapatio vil holde i årevis.