Viser alle 15 resultater

Luksus hyndeboks og eksklusiv gaspejs og pejsebord fra Altinii

Altinii fremstiller vandtætte hyndebokse og eksklusive gaspejse af høj kvalitet i kobber og zink. De patineres med tiden, får et flot og unikt udtryk, der bliver smukkere og smukkere med årene. En eksklusiv hyndeboks fra Altinii er designet i Danmark til det danske vejr.


Kvalitets hyndeboks

Hvad gør en hyndeboks til en kvalitets hyndeboks og hvilken egenskaber skal en hyndeboks have for at kunne være modstandsdygtig for regn, sne og blæst? Altinii har formået at skabe en unik hyndeboks i zink eller kobber. Hyndeboksen er designet således det kan holde dine hynder tør hele året rundt. Også er en Altinii hyndeboks ventileret. Ønsker du dig en hyndeboks som ikke blæser omkuld eller som klapper op når der kommer kraftig blæst og måske storm vejr? Så er en eksklusiv hyndeboks fra Altinii det helt rigtige valg.

Vandtæt hyndeboks

En Altinii hyndeboks er vandtæt. Men hvad indebærer dette? Hyndeboksen er vandtæt overfor nedbør. Det vil sige kommer vandet ned fra op kan vandet trænge ind i boksen. Men overfor regn, sne og slud er en opbevaringsboks fra Altinii 100% vandtæt. En vandtæt hyndeboks skal dog helst ikke være lufttæt. Det er vigtig at der kan komme luft strømning igennem hynde opbevaringsboksen for at undgå jordslåede hynder og puder. Også kondens i boksen kan give problemer som alligevel gør hynder og puder fugtig. Derfor er både bund og toppen på en Altinii hyndeboks hævet en smule som giver ventilation i boksen selvom denne er fyldt op med hynder og tæpper.

Kvalitets gaspejs

Altinii fremstiller også gaspejse i stil med hyndeboksen. Disse gaspejse fremstilles ligeledes i kobber og zink og fås i en høj og lav udgave. Den lave gaspejs egner sig yderst godt på den private terrasse vedsiden af spisebordet eller loungesofaen. Leder du efter en gaspejs til dit arrangement og ved butiks eller restaurant indgangen er den høje model en perfekt løsning til dit behov. Pejsen tændes led med en elektronisk tænding og kan stå ude året rundt. Materialer som kobber og zink vil selvfølgelig få en flot patina over tid.

5 års garanti

Hos Lapatio har vi valgt at give en 5 års garanti på alle Altinii produkter. Både gaspejse og hyndebokse leveres med 5 års garanti. Vi har stor tillid til Altinii produkter og vil derfor gerne bevise dette med at give denne 5 års garanti. Vi står ind for Altinii produkter som var det vores egen. Og er meget glade for at kunne kalde os forhandler. 5 års garanti på hyndebokse og pejse er din sikkerhed for at kvaliteten er i top.

Dansk produceret

Alle Altinii produkter bliver fremstillet i Danmark. På Altinii værkstedet i Varde er hvert eneste produkt fremstillet, samlet og testet for at sikre en høj kvalitet af både hyndebokse og gaspejse. Værdien af varer produceret i Danmark er ikke ring. Det gør at service og reservedele altid er tæt ved hånden.