Viser 1–100 af 101 resultater

Skargaarden

Tidsløst Skandinavisk Design – flexibilitet og kvalitet er ord som kendetegner interiør og udemøbler fra svenske Skargaarden. Skargaarden´s møbler er en mulighed til dig, som værdsætter et uderum som på en gang er klassisk og lækkert år efter år – men også hyggeligt. En velassorteret kollektion af teakmøbler med en enkelt skandinavisk designprofil, alt er skabt til at stå distancen derude  – til en moderne minimalistisk udgave af en luxeriøs outdoor lounge. Et valg – du kan glæde dig over – år efter år – hver eneste dag – Inde såvel som ude.

Hos Lapatio tilbyder vi hele Skargaarden kollektionen online. Vi har også et udsnit af varer opstilt i vores showroom. Er der noget bestemt du ønsker at se forbereder vi gerne dit besøg ved at sørge for de ønskede varer er på lager.


Skargaarden havemøbler

Er du på udkig efter et nyt havesæt eller et loungesæt? Vi kan klart anbefale Skargaarden havemøbler som en sikker investering i dit udeliv og uderum. Mange hoteller og restauranter vælger Skargaarden havemøbler på grund af en perfekt finish og lang holdbarhed. Hos Skargaarden har man designet havemøbler med tanke på skandinavisk design og klassisk og tidsløs materiale valg. Mange møbler hos Skargaarden er fremstillet i Teak, aluminium eller tekstil materialer. Alle disse materialer er vejrbestandig og kan ligge ude året rundt. Hynder og tekstiler er vandafvisende og fyldninger i hynderne er lavet af Quick dry foam. Denne slags fyldning tillader eventuelt indtrængt vand at slippe ud let og derfor tørre hurtig.

Skargaarden havebord

Skargaarden har gennem flere år presteret at levere eksklusive havebord i teak i en fremragende kvalitet. Ved at bruge A-klasse Teak træ sikrer Skargaarden at møblerne både som nye men også efter nogle år ude i det skandinaviske klima stadig bærer præg af den høje kvalitet. Overvejer du at købe et Skargaarden havebord fines der forskellige designs og serier. Nogle klassiske teak møbler som Viken og Djurö og Kryss. Også finder du mere specifikke designs som Oxnö, Grinda og Häringe haveborde.

Skargaarden Havestol

Havestol og klapstole fra Skargaarden er eksklusive havemøbler med af en særlig høj kvalitet. Häringe havestole og Djurö havestole er blandt de mest populære havestole fra Skargaarden. også Grinda er fantastisk flot i moderne og klassiske omgivelser. Har du spørgsmål til nogle af Skargaarden møbler er du velkommen til at kontakte os for at få en personlig samtale og rådgivning.