Viser alle 42 resultater

Kvalitets Liggestole og Solvogne

Hos Lapatio har vi et bredt sortiment med kvalitets liggestole, solsenge og solvogne. Daybeds til udendørs brug er også blevet meget populære. Skal du investere i nyt til haven, anbefaler vi at vælge produkter fremstillet i kvalitets materialer og med gode komfort egenskaber.

DKK 6.750DKK 8.570
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
DKK 14.275DKK 16.165
Sætpris
DKK 3.395
DKK 1.300DKK 1.600

Aluminium havemøbler

Liggestole og solvogne skal helst være egnet til fuldtids udendørs brug. Derfor er havemøbler fremstillet i aluminium et rigtig godt valg. Mange af de aluminium liggestole og solvogne vi sælger hos Lapatio er pulverlakeret med flere lag for at sikre en langtids holdbarhed. Dette mindsker også risikoen for brugs skader og ridser.

Teak havemøbler

En teak daybed giver en charmerende og varm stemning. Eller måske er en solseng mere noget for dig? Her hos Lapatio kan du for eksempel købe en klassisk teak solseng som er fremstillet i højkvalitets teak, eller en moderne teak solseng. Teak er ikke vedligeholdelses frit og vil patinere til en sølvgrå farve. Dette kan dog undgås ved at behandle teak møbler med de anbefalede vedligeholdelses produkter. Både teak rens og teak beskyttelses produkter finder du på vores pleje side og kan købes online.

Rattan havemøbler

Rattan møbler er holdbare og giver en hyggelig og varm stemning. Vi sætter pris på møbler som er vedligeholdelses fri og lette at gøre rene. Polyrattan møbler som også er kendt som wicker møbler. De rattan møbler vi sælger hos Lapatio har den rigtige kvalitet og vil holde i mange år.

Liggestole og solvogne

Hvis du nyder at læne dig tilbage og nyde solen, så er en liggestol noget for dig. Hos Lapatio har vi finde lige præcis den liggestol som du søger. Hvis du foretrækker at ligge helt ned og tage sol, så kunne en solseng være noget for dig. Hos Lapatio sælger vi de fineste liggestole og solvogne af højeste kvalitet. Vi besvarer gerne dine spørgsmål hvis du skulle have nogen, du skal blot kontakte os.