Viser alle 7 resultater

Terrasseoverdækninger


Få overdækket din terrasse

Skab et hyggeligt uderum med en terrasseoverdækning fra Lapatio. Her på siden finder du terrasseoverdækninger i flere forskellige størrelser og mål samt i farver som hvid og antracitgrå. Du kan vælge mellem flere forskellige løsninger alt efter dine behov og præferencer – vælg eksempelvis en fritstående terrasseoverdækning med sideskærme for at få læ og privatliv på terrassen. Denne løsning vil skabe et mere lukket uderum samtidig med, at brugsperioden forlænges, idet uderummet kan bruges udover højsæsonen. Vi har nøje udvalgt vores sortiment med terrasseoverdækninger og tilbyder kun eksklusive løsninger i høj kvalitet. Alle vores terrasseoverdækninger er vandtætte og særdeles velegnet til det danske klima med alt slags vind og vejr. Du får altså med Lapatio en overdækket terrasse, der kan bruges året rundt. Men det er ikke kun om vinteren, at en overdækket terrasse er en god ide. En overdækket terrasse kan bruges om sommeren til at skærme for solen på de hede sommeraftner. Så kan du og dine børn roligt og frit opholde jer på terrassen, når solen står højest. En stabil terrasseoverdækning fra Lapatio.dk kan holde i mange år fremover, da vi heller ikke på vores terrasseoverdækninger går på kompromis med kvaliteten. Hos os for du altid en terrasseoverdækning i god kvalitet.

Terrasseoverdækning i stærke materialer

For at sikre at du får en langtidsholdbar terrasseoverdækning leverer vi vores overdækninger i god kvalitet. Vores terrasseoverdækninger leveres nemlig i særdeles gode materialer. Vores terrasseoverdækninger er vandtætte og fremstillet i kvalitetsaluminium. Taget er opbygget i lameller, som kan åbnes og lukkes ved hjælp af et manuelt håndtag. Derfor kan du på de lune sommeraftener åbne for solen, og modsat lukke igen, hvis solen bliver for skarp. Taget er vandtæt, når dette er lukket og leder vandet ned i stolperne og derved væk. Du vil derfor ikke opleve, at der ligger vand og flyder der, hvor I opholder jer. Vi mener selv, at vores terrasseoverdækninger er en eksklusiv løsning, som egner sig til det danske klima og vejr. Vores terrasseoverdækninger leveres i flere forskellige størrelser, og du kan vælge, om det skal være terrasseoverdækning med eller uden sideskærme. Lapatios terrasseoverdækning forlænger sommerlivet, så du kan nyde sommeren på terrassen endnu længere. Har du gået med tanker om en stor markedsparasol, så kunne en overdækket terrasse være en god løsning. Samtidig er det en let og forholdsvis billig løsning.

Sideskærme til terrasseoverdækning

Du kan vælge at tilkøbe sideskærme til terrasseoverdækningen, som du kan trække ned, når du gerne vil skabe et hyggeligt uderum. Sideskærmen er også praktisk, når solen skinner ind fra siden, eller hvis vinden er kølig. Terrasseoverdækningen kan stå alene eller monteres op ad en væg efter eget ønske. Så kan du få lige præcis den terrasseoverdækning, du ønsker. Du kan altid kontakte os på mail, hvis du ønsker at få monteret en terrasseoverdækning til en merpris. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl om en vare egner sig til dit formål. Vi ønsker at hjælpe og sikre, at du handler rigtigt første gang, og at du får varer med mange års brugsglæde. Vi kan hjælpe med at finde den løsning, som egner sig bedst til dig. Kontakt os gerne på [email protected] eller 8863 8823, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb af terrasseoverdækning.