Viser alle 15 resultater

Parasoller til erhverv


Den perfekte parasol til din virksomhed

Parasol til erhverv? Parasol til restauranten? Parasol til virksomhed? Du er det helt rette sted! Vi tilbyder de perfekte kvalitetsparasoller til din virksomhed. Vores parasoller er af rigtig høj kvalitet, som gør dem brugbare i både sol, regnvejr, og når der er vind. Parasollen købes online hos Lapatio, og du er altid velkommen til at kontakte Lapatio, hvis du har spørgsmål til din kommende parasol, som passer perfekt til din virksomhed. Alle vores parasoller er udstyret med UPF50+ beskyttelse, og UPF50+ duge beskytter ekstra godt mod solens stråler og er ekstra god til småbørn, babyer, ældre mennesker og personer med sart hud. Vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse.   Lapatio er autoriseret Prostor-forhandler og formidler. Dette betyder, at vi ikke blot sælger Prostor-parasoller, men at vi også tilbyder opsætning, montage og årlig service og gennemgang af dine parasoller. Typisk er slitage af parasoller en udfordring i restaurationsbranchen. Vi ser for eksempel, at parasoller på grund af manglende vedligehold i sidste ende ikke kan reddes og skal skiftes ud. Med denne rette service hos os får du en langtidsholdbar parasol til din virksomhed. Det kan være parasol til skoler, parasol til institutioner, parasol til restauranter eller parasol til terrassen hos virksomheden.   Kontakt os på [email protected] med spørgsmål eller ønsker. Du kan også tage fat i os direkte på +45 88638823  

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved, hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det, vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelsesfaktoren for både UVA- og UVB-stråler. Alle vores parasoller har beskyttelsesfaktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller og betyder en solfaktor på 50 i dugen. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning. Derfor kan du med en kvalitetsparasol fra Lapatio føle dig tryg, fordi du hos os kan få en parasol med UV-filter. Vi tilbyder parasoller med UV-beskyttelse, der beskytter dine medarbejdere eller kunder fra solens stråler, når disse er skarpest.
  • UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.
  • Parasoller med UV-beskyttelse er ekstra gode til personer med sart hud.
  • UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor mere farvefaste end en almindelig dug. Det holder på dugens farve i længere tid.
Det kan være en god idé at kontakte os, hvis du har spørgsmål til parasollens solbeskyttelse. Kontakt os endelig med dine ønsker, så du kan få din helt perfekte parasol.  

Kvalitetsparasol med gode funktioner

Prostor P6 hængeparasollen er en højkvalitets markedsparasol i gennemførte materialer. Selve stellet er produceret i pulverlakkeret aluminium, og dugen er en kraftig højkvalitets akryldug. Parasollen kan købes med flisebase samt alucover eller med nedstøbningsanker. Med til parasollen får du desuden et overtræk. Overtrækket beskytter parasollen bedst muligt mod vejr og vind, når den er klappet sammen og ikke er i brug.   Uanset hvor stærk og robust denne parasol er, så skal du ikke være stærk for at kunne betjene dem. Det patenteret One Move system hjælper dig med at åbne og lukke parasollen enkelt i én bevægelse. Der er ingen grund til at fjerne bordet eller andre møbler, når du skal åbne og lukke parasollen. Hængeparasollen åbner og lukker over borde og stole i standardhøjde, hvilket gør det nemt for dig og din virksomhed at pakke parasollen sammen efter en lang arbejdsdag.  

Parasoller i forskellige størrelser

Størrelsen på en kvalitetshængeparasol er ofte svær at bedømme på et billede. Derfor anbefaler vi, at du ser videoen, som ligger under mange af parasollerne. Du kan i videoerne se størrelsesforhold på parasoller, så du bliver klædt på til den rette kvalitetsparasol. På den måde kan du finde den parasol, der passer perfekt til din virksomhed. Fordelen med videoerne er også, at du kan se, hvordan en parasol fungerer. Leder du efter en af de helt store parasoller kan du roligt kigge igennem vores sortiment med den tryghed, at alt, som bliver tilbudt, er af højeste kvalitet. For en Lapatio parasol i god kvalitet er det helt rette for dig. Det er også muligt at skræddersy netop den størrelse parasol, som din virksomhed har brug for. Vi kan hjælpe, hvis du skal bruge en stor parasol, og vi kan hjælpe, hvis du bare skal bruge en lille parasol, som passer til din virksomhed.   Men hvad med varmelamper til parasol? Intet problem! Du kan tilkøbe det antal af elektrisk infrarød terrassevarmer, som passer til jeres behov. Så kan du få terrassevarmer til restaurant, terrassevarmer til virksomhed eller terrassevarmer til skole. Derudover kan der også tilkøbes flerfarvet LED-lys, som kan skabe netop den stemning, din virksomhed gerne vil signalere.