Viser alle 60 resultater

Parasoller

Kvalitets parasoller til den bedste pris hos Lapatio. Vores parasoller er af kraftig, lækker kvalitet med stel i aluminium for vejrbestandig og let håndtering. Parasolfødderne er tunge og solide og holder den lette parasol på plads. Alle parasoller er med UPF 50+ beskyttelse, så du og dit barn kan roligt slappe af under dem uden risiko for at tage skade af solens stråler. Du kan også tippe og rotere alle vores parasoller for god skygge når sollyset ændrer vinkel. Skal du bruge vejledning til at vælge den helt rigtige parasol til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

+
Ikke på lager
DKK 8.950DKK 13.450
DKK 8.950DKK 12.950
DKK 10.500DKK 14.950
DKK 8.950DKK 13.450
DKK 18.995DKK 25.995
DKK 18.995DKK 25.995
-17%

Kvalitets parasoller i mange størrelser og farver

Hos Lapatio sælger vi forskellige kvalitets parasoller. Leder du efter en stor parasol eller lille parasol så kan vi hjælpe dig. Kvaliteten af vores parasoller grundes i materiale valg og fremstillings måden. Om det er en almindelig parasol med tilt funktion eller en stor markeds parasol kan vi garantere for høj kvalitets produkter. Hænge parasoller leveres også med kvalitets duge og kraftige parasolfødder. Vores Suns pantalla hængeparasol leveres inklusiv 100 kg granit fod og beskyttelses overtræk.

Hængeparasoller med granitfod

En stor svæveparasol eller hængeparasol har bruge for en kraftig parasolfod. Derfor leverer vi både parasoller med granitfod og krydsfod til pålægning af fliser eller granit stykker. Fordelen ved en krydsfod er at denne hurtig og enkelt pakkes væk. Det er dog en noget mere stabil løsning med en fast granit fod på hjul. Mangler du en storm sikker parasol er vores Umbrosa parasoller testet på vind og blæst i ekstreme situationer. Derfor anbefaler vi altid en Umbrosa parasol ved kysten eller på en tagterrasse med meget vind.

Almindelige parasoller med tilt funktion

En parasol med tilt funktion skal helst være højde justerbar for at kunne følge med den lavgående aftensol. Vores Solarline parasoller med push up system kan justeres i højde og er derfor egnet til næsten alle formål. En Solarline parasol er forsynet med UPF50+ dug som garanterer dig en god beskyttelse med solens skadelige stråler.