Showing all 16 results

Vægmonteret parasol

Har du en altan eller en mindre terrasse, er en vægmonteret parasol et godt bud på et alternativ til en almindelig parasol. Vores vægmonterede parasoller er af rigtig høj kvalitet som gør dem brugbare i både sol og regnvejr. Vores vægmonterede parasoller kan justeres og drejes på mange måder, så de kan give den bedste beskyttelse mod solens stråler. Hos Lapatio sælger vi kun kvalitets parasoller, derfor er alle vores parasoller udstyret med UPF50+ beskyttelse. UPF50+ duge beskytter ekstra godt mod solens stråler og er ekstra god til småbørn, babyer, ældre mennesker og personer med sart hud. Vi går meget op i at vores kunder får en god oplevelse, derfor er du velkommen til at kontakte os hvis du har nogen spørgsmål.


Vægmonteret Parasoller

Ønsker du at udnytte pladsen bedst muligt på din altan, så er en vægmonteret parasol noget for dig. En vægmonteret parasol sidder nemlig fast på væggen, så du kan udnytte pladsen optimalt. Hos Lapatio sælger vi udelukkende kvalitets parasoller og vores vægmonterede parasoller er ikke en undtagelse. En vægmonteret parasol kræver ikke nogen fod, derfor er den særdeles velegnet til altaner og mindre terrasser. Vores vægmonterede parasoller kan justeres og drejes på mange måder for at kunne beskytte dig fra solens stråler.

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelses faktoren for både UVA og UVB stråler. Alle vores parasoller har beskyttelses faktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning.
  • UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.
  • Parasoller med UV beskyttelse er ekstra gode til personer med sart hud.
  • UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor mere farve faste end en almindelig dug.