Viser alle 11 resultater

Eksklusive pizzaovne

Her finder du et eksklusivt udvalg af høj kvalitets pizzaovne, som bliver fremstillet i Italien. Italienske pizza ovne fra Alfa-Forni kendes på gennemført kvalitet i både æstetisk design og holdbarhed. Udover dette resulterer deres gastronomiske kendskab og erfaring i perfekte pizza ovne til de forskellige behov og ønsker.

Hvis du har en terrasse eller altan, så kunne det være rart at have en pizzaovn udendørs. Så kan du lave den perfekte stenovns pizza, og derved sikrer en god stemning. Har du spørgsmål til en eksklusiv pizzaovn, kan du med fordel kontakte os på mail, hvorefter du vil blive kontaktet telefonisk.

Hybrid
DKK 25.995DKK 31.525
Bestseller
DKK 9.995
DKK 16.780DKK 20.615
DKK 21.195DKK 26.530
DKK 27.845DKK 36.180
DKK 43.965DKK 52.775
DKK 10.975DKK 15.475

Den perfekte pizza – kræver en perfekt pizzaovn

Den perfekte pizza bages i en rigtig pizzaovn. Men hvad er en rigtig pizzaovn og hvordan finder jeg frem til det, som egner sig til mine omstændigheder. Følgende pizzaovne findes i vores sortiment.
  • Træfyret stenovn
  • Træfyret stålovn med keramik isolering (vedligeholdelsesfri)
  • Gasfyret stålovn med keramik isolering (vedligeholdelsesfri)
Udover disse ovne, som vi tilbyder, findes der også elektriske pizza ovne på markedet. Udfordringen med de fleste elektriske ovne er, at disse har svært ved at opnå en stabil og jævn fordelt varme på 400 grader. Vi har derfor valgt at holde os til de ovne, som i virkeligheden også kan klare at opnå en optimal bage temperatur på kort tid.

Pizzaovn isolering

Både vores gas pizzaovne og træfyret pizzaovne er yderst velisoleret. Materialevalget, for de forskellige pizzaovne på markedet, er meget forskelligt. Mange ovne bliver solgt til meget lave priser. Disse ovne er ofte isoleret med bløde isolerings typer, som ikke fastholder varme. Resultatet er, at ovnen ikke kan fastholde den opnåede varme, uden der skal fyres aktiv videre, efter du er startet med tilberedningen af maden. Vores gasovne og træfyrede stål ovne er isoleret med keramiske isolerings fibre, som fastholder varme og dermed nedsætter forbruget af brænde eller gas. Udover at det nedsætter forbruget, giver dette en meget mere stabil temperatur. En stabil temperatur kan for eksempel lægges omkring 420 grader. Dette er den perfekte temperatur for en Napoliansk pizza. En Napoliansk pizza, er lavet af en tynd bund fremstillet af dej, som er hævet over tid. Dette gør, at bunden er tynd og sprød og kanten bliver oppustet og sprød.

Den perfekte bagetid

For at kunne stege og bage det du ønsker, både pizza, kager og andre retter, trænger du at kunne styre og fastholde en vis temperatur, for ikke at brænde eller udtørre dine retter. Ingredienser som tomat, mozerella, og andre grøntsager, afgiver den helt rigtige smag, ved en bagetid på 70 til 90 sekunder.

Træfyret eller gasfyret pizzaovn

Der er ingen tvivl om, hvilken løsning af disse to er mest egnet til at opnå den helt rigtige smag på din pizza. Det er dog ikke altid muligt, at bruge en træfyret pizzaovn. Er du i en situation, hvor det gør det besværligt eller umuligt, at have en brændefyret ovn, så er det næst bedste i smag og oplevelse helt klart en gasfyret ovn. Hvad er fordelen ved en gasovn så? Jo, en gasovn er lettest i optænding og drift. Du kan let have ovnen tændt over længere tid og bage mange pizzaer eller retter uden at skulle bekymre dig om temperaturen.