Viser alle 10 resultater

Læskærme og terrasseoverdækninger

Terrasseoverdækninger fra Lapatio er fantastiske til at skabe et uderum. Du kan med de forskellige terrasseoverdækninger hurtigt realisere din drøm om en overdækket terrasse. Ønsker du en løsning på mål eller har du brug for en decideret vinterhave, kan du kontakte os for at høre om mulighederne.


Læskærme

Udtræks læskærme er praktiske og nyttige og samtidig en effektivt løsning, når du bliver generet af blæst, vind og regn på din terrasse eller altan. Kvaliteten af både design og materialer er altafgørende for et godt og brugbart produkt. Hos Lapatio sælger vi kvalitets læskærme til dit behov.

Terrasseoverdækninger 

Det er ikke altid til at regne med det Danske vejr, pludselig regner det, maden er ødelagt og stemningen dårlig... Ikke nødvendigvis, for med en terrasseoverdækning fra Lapatio er det ligemeget om det regner eller ej. For eksempel så er vores Suns Maranza perfekt til dette formål. Vandtæt og bygget i kvalitets aluminium. En eksklusiv løsning som egner sig til det Danske klima og vejr. Denne terrasse overdækning forlænger sommerlivet og gør livet udendørs mere afslappet og kontrolleret. Taget er opbygget i lameller, som kan åbnes og lukkes ved hjælp af et manuelt håndtag. Taget er vandtæt, når dette er lukket og leder vandet ned i stolperne og derved væk. Sideskærme på denne model gør det nemt at skabe netop den stemning som du ønsker.