Viser alle 20 resultater

Hynder, Puder og Plaids

Hynder, puder og plaids er hos os, Lapatio, noget vi går meget op i, når man skaber et uderum og skal udnytte det til det fulde. Ofte glemmer man prikken over i’et, som ofte kan sænke hyggefaktoren, når man har fået skabt sit perfekte uderum, hvilket er en skam. Vi har nøje udvalgt en række varer, som du kan trække med ud i dit uderum, så du kan skabe hygge, når du nyder dit uderum.

Metervaren varierer, men du finder nogle lækre nogle lækre nogle i kvalitets materialer som blandt andet uld. Disse plaids giver en dejlig varme, så du kan nyde terrassen ud på de sene aftenstimer eller uden for højsæsonen. Når de ikke er i brug udendørs, så tages de blot med indendørs og kan pynte og nydes indendørs, hvor de også tager sig flot ud og kan bruges som en pynte genstand, når den ikke er i brug. De kan også tage sig flotte ud som sengetæpper.

Fordelen ved uldplaids og uldtæpper er, at det er produceret af uld, som har en lang holdbarhed og som er selv rensende, så de kræver minimal vedligehold og holder i mange år frem. Vores udvalg er yderst gode som værtindegave, bryllupsgave, fødselsdagsgave, indflyttergave, jubilæumsgave eller julegave. Og hvis du ikke står og skal købe en gave til andre, så kan den tilføjes på din egen ønskeliste til din næste fødselsdag, jubilæum eller den næste jul. Disse hynder, puder og tæpper er også perfekte til de personer, som aldrig har nogle ønsker, og som i udgangspunktet har alt.