Viser alle 24 resultater

Vandslanger

Vandslanger er ofte en brugs genstand, som ligger og flyder ude i haven og er grim at se på og som hurtig går i stykker. Den gemmes ofte væk, når der kommer gæster på besøg og generelt en ting, som vi ikke gider at se på. Det kan der heldigvis laves om på. Garden glory har skabt en vandslange, som er af bedre kvalitet, end de helt almindelige haveslanger, så de ikke snor sig eller knækker. Dette forlænger levetiden på vanslangen væsentlig.

Derudover er den enklere at samle sammen, da den ikke snor sig. Vandslangen fåes i forskellige farver, så den kan passe ind på en dynamisk måde til netop dit uderum. I stedet for at skulle pakke den væk hver gang, at den har været i brug, så hænges den blot pænt op på væggen med et af Garden glorys fine vægophæng, som fåes i forskellige motiver eller blot et klassisk ophæng, som fåes i sort eller grå. For at sætte prikken over i’et, så kan vandslangen afsluttes med et matchende mundstykke, så du får et helheds udtryk.

Vandslangerne er perfekte til dig, som netop har bygget et nyt parcelhus, anlagt ny terrasse eller have, renoveret hus eller blot er blevet træt af den gamle vandslange og gerne vil investere i en mere holdbar og pænere vandslange. Vandslangerne kan sagtens kobles sammen, så man får en endnu længere slange, hvis en slange på 20 meter ikke er tilstrækkelig til dit behov eller din haves størrelse, så du ikke skal til at flytte slangen unødvendigt.