Søndag d.30 Januar 2022 er dagen efter Stormen Malik gik i land og rasede voldsomt. På vores værksted på landet manglede der 4 tagplader, også var der væltet adskillige trær. Heldigvis er Lapatio butikken placeret i byen og mindre udsat. Derfor valgte jeg søndagen efter de værste vindstød var væk at tage på Gartnerivej og teste vores Umbrosa Spectra parasol. Parasollen er af leverandøren testet på mange måder. Blandt andet er den testet i en stor vindtunnel. Forskellen mellem en vindtunnel og rigtig blæst er dog at en vindtunnel udelukkende skaber konstant blæst.

Søndag d.30 januar var dog en dag med kort og kraftige vindstød. Derfor var jeg også mere eller mindre usikker på eksperimentet. Men en ting er at påstå en parasol kan tåle blæsevejr en anden er at have testet og prøvet på egen hånd. Og derfor valgt jeg at fortsætte.

Efter at have monteret parasollen op udenfor på parkeringspladsen valgte jeg i første omgang at stå ved parasollen og hold fast i denne. Men efter 5 minutter fik jeg fornemmelsen af at Umbrosa Spectra parasollen i virkeligheden ikke var påvirket af vinden som andre parasoller normalt er. Det gav også mening. Dugen er jeg helt flad og vil derfor ikke fange vinden på samme måde.

Jeg bestemte mig for at filme forsigtig med min Iphone. Når jeg mener forsigtig var det mere at filme mens jeg var parat til at gribe efter parasollen. Men i virkeligheden var det en god oplevelse. Umbrosa Spectra parasollen stod flot og stabil og som man kan se på videoen er det som om parasollen arbejder med vinden stedet for mod vinden.

Jeg er nu overbevist og kan med tryghed fortælle vores kunder om holdbarheden af Spectra parasollen. Videoen kan du se her.

Se Umbrosa parasoller her: Spectra parasoller

YouTube video