Hvorfor en udtræks læskærm eller et læsejl?

I dette indlæg vil vi komme ind på forskellen mellem åben og gennemsigtige læskærme og læsejl kontra helt lukkede læskærme og læsejl.

Vi ser ret mange af disse produkter til salg rundt omkring, men hvad skal man købe og hvad skal man holde sig fra? Vores erfaring med vinden i Danmark siger os, at det er naivt at tro, at vi kan regne med at alt og ethvert produkt, som er lavet i en serie produktion, kan stå opgaven og holde i flere år. Tanken med en læskærm eller et læhegn er som sådan ikke at stoppe vinden, da dette er umuligt med den danske vind.

Hvad skal en læskærm så?

En læskærm skal kunne bremse vinden eller sløjfe vinden. Hvis dette skal kunne lade sig gøre, så er det vigtigt, at læsejlet ikke er 100 % tætvævet. En mere åben vævning tillader nemlig vinden i at komme igennem, dog uden sin kraft. Dette vil sige, at du godt kan mærke en luftstrøm direkte bagved skærmen, men ikke længere end 20 cm bagved skærmen.

Hvad er fordelen?

Som vi nok alle har prøvet, er det umuligt at blokkere for vinden, da den bare finder en anden vej ind. Det vil sige, at en lukket læskærm vil tillade vinden at blæse rundt om eller op over den lukkede afskærmning. Ved en åbent vævet læskærn, undgår vi dette og vi får oveni købet en gennemsigtig læskærm, der kan holde til selv den kraftigste blæst. Det er en god ide at sikre, at der er en kraftig bremse på din udtræksskærm. Denne sikrer nemlig, at skærmen ikke bliver trukket mere ud af vinden.

God fornøjelse med foråret og sommeren!

Ps. Se vores læskærme, hvis du vil sikre dig den bedste kvalitet, som giver dig maksimal effekt og holdbarhed mange år frem.

Find de forskellige læskærme her

 

SOLTIS 86 DUGE

Alle vores læskærme bliver solgt med SOLTIS 86 duge fra Sergio Ferrari. Dette materiale er yderst stærk og holdbar i alle klima og vejr omstændigheder.