Viser alle 9 resultater

Kvalitets hyndebokse

Hos Lapatio sælger vi vandtætte luksus hyndebokse i høj kvalitet fra Altinii og Suns. Køb en hyndeboks som holder dine hynder, puder og tæpper tør. Vores hyndebokse er vandtætte og ventilerende. Det vil sige friske og tørre hynder hele året rundt. Vi er forhandler for Altinii, som leverer både pejse og hyndebokse. Hyndebokse leveres i 2 størrelser og 4 forskellige materiale valg. En Altinii hyndeboks er en langtids investering i funktion og æstetik. Hyndeboksene er Dansk designet og produceret.


Vandtætte hyndebokse

En vandtæt hyndeboks med masser af plads kan bruges til opbevaring af hynder og andre have tilbehør. Også bliver mindre hyndebokse brugt til opbevaring af sko og støvler. Hos Lapatio har vi valgt at sælge kvalitets hyndebokse fra Altinii. Altinii har formået at skabe en funktionel design hyndeboks som er beregnet til at stå ude hele året rundt. Hyndeboksen kommer i 2 størrelser og med forskellige slags bekldning. Hyndeboksen findes både i kobber og forskellige farver zink. Det ekslusive er at opbevaringsboksen er ventileret og vandtæt på samme tid.

Hyndeboks i Teak

Vi sælger også en hyndeboks i Teak fra producenten SUNS. Denne hyndeboks er ekstra stor og egner sig til at opbevare hynder fra et stort lounge sæt. Derfor kan det godt siges at være en ekstra stor hyndeboks i høj kvalitet. Dette gør at du ikke skal være i tvivl om nok plads. Hyndeboksen er forsynet med en vandtæt inder beklædning som lynes med en kvalitets lynlås.

5 års garanti på hyndebokse.

Hos Lapatio giver vi 5 års garanti på både hyndebokse fra Altinii og SUNS. Dette er et udtryk og bevis for at vi står inde for top kvalitets produkter til opbevaring af din have tilbehør. Garantien sikrer dig mod produktions fejl.