Viser alle 10 resultater

Kvalitets hyndebokse

Hos Lapatio sælger vi vandtætte luksus hyndebokse i høj kvalitet fra Altinii og Suns. Køb en hyndeboks som holder dine hynder, puder og tæpper tørre. Vores hyndebokse er vandtætte og ventilerende. Det vil sige friske og tørre hynder hele året rundt. Vi er forhandler for Altinii, som leverer både pejse og hyndebokse. Hyndebokse leveres i 2 størrelser og 4 forskellige materiale valg. En Altinii hyndeboks er en langtids investering i funktion og æstetik. Hyndeboksene er Dansk designet og produceret.


Vandtætte hyndebokse

En vandtæt hyndeboks med masser af plads kan bruges til opbevaring af hynder og andet have tilbehør. Mindre hyndebokse bliver også brugt til opbevaring af sko og støvler. Hos Lapatio har vi valgt at sælge kvalitets hyndebokse fra Altinii. Altinii har formået at skabe en funktionel design hyndeboks som er beregnet til at stå ude hele året rundt. Hyndeboksen kommer i 2 størrelser og med forskellige slags beklædning. Hyndeboksen findes både i kobber og forskellige farver zink. Det eksklusive er at opbevaringsboksen er ventileret og vandtæt på samme tid.  

5 års garanti på hyndebokse

Hos Lapatio giver vi 5 års garanti på både hyndebokse fra Altinii og SUNS. Dette er et udtryk og bevis for at vi står inde for top kvalitets produkter til opbevaring af dit have tilbehør. Garantien sikrer dig mod produktions fejl.