Viser 1–100 af 216 resultater

Parasoller

Kvalitets parasoller til den bedste pris hos Lapatio. Vores parasoller er af kraftig, lækker kvalitet med stel i aluminium for vejrbestandig og let håndtering. Parasolfødderne er tunge og solide og holder den lette parasol på plads. Alle parasoller er med UPF 50+ beskyttelse, så du og dit barn kan roligt slappe af under dem uden risiko for at tage skade af solens stråler. Du kan også tippe og rotere alle vores kvalitets parasoller for god skygge når sollyset ændrer vinkel. Skal du bruge vejledning til at vælge den helt rigtige parasol til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-40%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-21%
2. sortering
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-21%
2. sortering
Mest solgt
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-17%
2. sortering
-21%
2. sortering
-11%
DKK 515DKK 565
DKK 2.355DKK 2.825

Kvalitets parasoller i mange størrelser og farver

Hos Lapatio sælger vi forskellige kvalitets parasoller. Leder du efter en stor parasol eller lille parasol så kan vi hjælpe dig. Kvaliteten af vores parasoller grundes i materiale valg og fremstillings måden. Om det er en almindelig parasol med tilt funktion eller en stor markeds parasol kan vi garantere for høj kvalitets produkter. Hænge parasoller leveres også med kvalitets duge og kraftige parasolfødder. Vores Suns pantalla hængeparasol leveres inklusiv 100 kg granit fod og beskyttelses overtræk.

Hængeparasoller med granitfod

En stor svæveparasol eller hængeparasol har bruge for en kraftig parasolfod. Derfor leverer vi både parasoller med granitfod og krydsfod til pålægning af fliser eller granit stykker. Fordelen ved en krydsfod er at denne hurtig og enkelt pakkes væk. Det er dog en noget mere stabil løsning med en fast granit fod på hjul. Mangler du en storm sikker parasol er vores Umbrosa parasoller testet på vind og blæst i ekstreme situationer. Derfor anbefaler vi altid en Umbrosa parasol ved kysten eller på en tagterrasse med meget vind.

Almindelige parasoller med tilt funktion

En parasol med tilt funktion skal helst være højde justerbar for at kunne følge med den lavgående aftensol. Vores Solarline parasoller med push up system kan justeres i højde og er derfor egnet til næsten alle formål. Hos Lapatio.dk kan du bestille en Solarline parasol som er forsynet med UPF50+ dug, dette garanterer dig en god beskyttelse med solens skadelige stråler.

Mange forskellige parasoller

Hos Lapatio sætter vi kvalitet og service højt. Dog er et stort udvalg også vigtigt. Dette gør nemlig at vi kan hjælpe mange med lige præcis den rigtige parasol. Er du på udkig efter en unik løsning og har du brug for assistance til at finde den rigtige parasol? Kontakt endelig vores kundeservice eller besøg os i butikken. så finder vi den helt rigtige løsning.

 

Parasol til altanen

På www.lapatio.dk finder du et stort udvalg med parasoller til altanen. De mindre vægparasoller kan let monteres på væggen og dermed give dig fuld udnyttelse af grund arealet på din altan. En parasol på altan gelænderet kan ikke vendes og drejes som ønsket. Vores paraflex parasol er meget fleksibel og kan derfor let give skygge på det helt rigtige sted på din balkon eller altan. Vi er overbevist om at løsningen vil give dig stor brugers glæde. og er du i tvivl om montagen tilbyder vi også dette som løsning.

Inspiration til altan parasoller

Mangler du inspiration til nettop den rigtige løsning på din altan? Dyk endeligt ned i vores sortiment med parasoller. Vi er sikre på du finder den helt rigtige løsning til din altan. Paraflex parasollen fungerer som alternativ til en markise eller stor hængeparasol. Derfor kan den let bruges på mindre terrasser, eller på en altan eller balkon. Vores vægparasoller finder du ved at følge dette link: Vægparasoller

Altan parasol som kan tiltes

Når man har altanen mod vest eller syd er det i nogen tilfælde svært at styre solvarmen i lejligheden eller boligen. I det tilfælde skal du gerne bruge en markise eller parasol. Fordelen med paraflex parasollen fra Umbrosa er at denne kan tiltes mange veje og derfor kan vendes mod højstående middags sol men også beskytte mod lav stående aftensol. Dermed sikrer du dig udsyn ud af vinduer uden du skal rulle gardiner for. Et perfekt og sikker alternativ til en gelænder parasol.

Hængeparasol på flytbarfod.

Som en af de få i Danmark sælger vi hos Lapatio store hængeparasoller med flytbarfod. Vil du købe en hængeparasol med flytbar fod kan vi anbefale dig at tage et kige i vores afsnit med hængeparasoller. Vores 120 kg. beton fødder er produceret i Danmark og leveres med betonstyrke certifikat. Dette gør du trygt kan stole på kvaliteten af foden og holdbarheden. Foden bliver levert med 4 dobbelhjul som alle kan klare 70 kg. Dermed er det også muligt at stille sig på foden mens man betjener parasollen.