Viser 1–100 af 208 resultater

Parasoller

Lapatio leverer kvalitetsparasoller til den bedste pris. Parasollerne er af kraftig, lækker kvalitet med stel i aluminium, og herunder kan du se de mest populære af vores parasoller og parasol tilbehør.

+
Ikke på lager
DKK 575DKK 625
DKK 2.543DKK 3.051
DKK 2.624DKK 4.264

Lapatio sælger kvalitetsparasoller

Hos Lapatio sælger vi forskellige kvalitetsparasoller. Vores parasoller er af kraftig, lækker kvalitet med stel i aluminium for vejrbestandig og let håndtering. Parasolfødderne er tunge, solide og holder den lette parasol på plads. Alle parasoller er med UPF 50+ beskyttelse, så du og dit barn roligt kan slappe af under dem uden risiko for at tage skade af solens stråler. Du kan også tippe og rotere alle vores kvalitetsparasoller for god skygge, når sollyset ændrer vinkel. Skal du bruge vejledning til at vælge den helt rigtige parasol til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kvalitets parasoller i mange størrelser og farver

Leder du efter en stor parasol eller lille parasol, så kan vi hjælpe dig. Kvaliteten af vores parasoller grundes i materialevalg og fremstillingsmåde. Om det er en almindelig parasol med tilt funktion eller en stor markedsparasol kan vi garantere for produkter i høj kvalitet. Hængeparasoller leveres også med kvalitetsduge og kraftige parasolfødder. Vores Suns pantalla hængeparasol leveres inklusiv 100 kg granitfod og beskyttelsesovertræk. Du kan hos Lapatio få din parasol i mange farver. Der er blandt andet mulighed for at få en sort parasol, hvid parasol eller en blå parasol.

Hængeparasoller med granitfod

En stor svæveparasol eller hængeparasol har bruge for en kraftig parasolfod. Derfor leverer vi både parasoller med granitfod og krydsfod til pålægning af fliser eller granitstykker. Fordelen ved en krydsfod er, at denne hurtigt og enkelt pakkes væk. Det er dog en noget mere stabil løsning med en fast granitfod på hjul. Mangler du en stormsikker parasol er vores Umbrosa parasoller testet på vind og blæst i ekstreme situationer. Derfor anbefaler vi altid en Umbrosa parasol ved kysten eller på en tagterrasse med meget vind.

Almindelige parasoller med tilt funktion

En parasol med tilt funktion skal helst være højde justerbar for at kunne følge med den lavgående aftensol. Vores Solarline parasoller med push up system kan justeres i højde og er derfor egnet til næsten alle formål. Hos Lapatio.dk kan du bestille en Solarline parasol som er forsynet med UPF50+ dug. Dette garanterer dig en god beskyttelse med solens skadelige stråler, hvor du og din familie kan føle sig sikker. Det giver dig og din familie en hyggelig dag på terrassen i læ for solen.

Mange forskellige parasoller

Hos Lapatio sætter vi kvalitet og service højt. Dog er et stort udvalg også vigtigt. Dette gør nemlig, at vi kan hjælpe mange med lige præcis den rigtige parasol. Er du på udkig efter en unik løsning, og har du brug for assistance til at finde den rigtige parasol? Kontakt endelig vores kundeservice eller besøg os i butikken, så finder vi den helt rigtige løsning. På lapatio.dk kan du også se vores store udvalg af forskellige kvalitetsparasoller og kvalitetshavemøbler.

Parasol til altanen

På lapatio.dk finder du et stort udvalg af parasoller til altanen. De mindre vægparasoller kan let monteres på væggen og dermed give dig fuld udnyttelse af grundarealet på din altan. En parasol på altangelænderet kan ikke vendes og drejes som ønsket. Vores paraflex parasol er meget fleksibel og kan derfor let give skygge på det helt rigtige sted på din balkon eller altan. Hos lapatio finder du nemlig en god løsning til en parasol på altanen. Vi er overbeviste om, at løsningen vil give dig stor brugerglæde, og er du i tvivl om montagen, tilbyder vi selvfølgelig også dette som løsning.

Inspiration til altan parasoller

Mangler du inspiration til netop den rigtige løsning på din altan, hvor du gerne vil have en parasol på altanen? Dyk endelig ned i vores sortiment med parasoller. Vi er sikre på, du finder den helt rigtige løsning til din altan. Paraflex parasollen fungerer som alternativ til en markise eller stor hængeparasol. Derfor kan den let bruges på mindre terrasser, eller på en altan eller balkon. Vores vægparasoller finder du ved at følge dette link: Vægparasoller

Altan parasol som kan tiltes

Når man har altanen mod vest eller syd, er det i nogen tilfælde svært at styre solvarmen i lejligheden eller boligen. I det tilfælde skal du gerne bruge en markise eller parasol. Fordelen med paraflex parasollen fra Umbrosa er, at denne kan tiltes mange veje og derfor kan vendes mod højstående middagssol, men også beskytte mod lavt stående aftensol. Dermed sikrer du dig udsyn ud ad vinduer, uden du skal rulle gardiner for. Et perfekt og sikker alternativ til en gelænderparasol. Så er du på udkig efter en parasol til altanen, så er Lapatio det helt rette sted.

Hængeparasol på flytbarfod.

Som en af de få i Danmark sælger vi hos Lapatio store hængeparasoller med flytbar fod. Vil du købe en hængeparasol med flytbar fod kan vi anbefale dig at tage et kig i vores afsnit med hængeparasoller. Vores 120 kg betonfødder er produceret i Danmark og leveres med betonstyrke certifikat. Dette gør, at du trygt kan stole på kvaliteten af foden og holdbarheden. Foden bliver leveret med 4 dobbelhjul, som alle kan klare 70 kg. Dermed er det også muligt at stille sig på foden, mens man betjener parasollen.