Viser alle 49 resultater

Parasoller

Obs! Der er stor efterspørgsel på parasoller i 2021. Vi anbefaler derfor at handle i tide.

I denne kategori finder du almindelige parasoller af høj kvalitet. Alle vores parasoller leveres med UPV50+ duge. Denne type dug beskytter mod skadelige solstråler, udover at den giver skygge. Derudover er dugens farve mere holdbar. Nogle af vores parasoller kommer med et smart klik system i stedet for en klassisk snor. Nogle af parasollerne er delt eller med højde justerbar teleskop stolpe. Kontakt os endelig ved spørgsmål eller ønsker.

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-40%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%

Køb parasol online

Vi elsker solen og tiltrækkes af den. Men opmærksomhed på solens farlige uv stråler, er af stor gavn for vores sundhed. Hos Lapatio sælger vi store parasoller og små parasoller online i webshoppen. Er du på udkig efter en højdejusterbar parasol eller en rund parasol? Vi tilbyder kvalitets parasoller i forskellige prisklasser. Fælles for alle vores parasoller er dog, at alle sammen er forsynet med UPF50+ duge.

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelses faktoren for både UVA og UVB stråler. Alle vores parasoller har beskyttelses faktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning.
  • UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.
  • Parasoller med UV beskyttelse er ekstra gode til personer med sart hud.
  • UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor mere farve faste end en almindelig dug.

Parasoller med tilt funktion

Vores Push-up Solarline parasoller fungerer uden snor og har derfor en ekstra stabil parasol med tilt funktion. Skal du kunne vende parasollen til en nedgående aftensol? Så anbefaler vi vores Solarline parasol fra Hartman. Denne parasol er vores mest solgte parasol og med stor tilfredshed hos vores kunder. Mange af Solarline parasollerne kommer med højdejusterbar stolpe. Dette gør, at du både kan tippe parasollen mod solen, men også kan justere højden, når solen står meget lavt. Tilt-funktionen på en parasol skal være fremstillet i holdbare materialer. Hartman solarline parasol med højde justerbar stolpe og stabil tilt-funktion kan nemt opbevares i små opbevarings-rum. En parasol med tilt kan bruges både til afskærmning og lav gående sol.

Mange farver parasoller

Vi sælger mange parasoller med farve. Herunder en opsummering af de forskellige farver.