Viser alle 52 resultater

Almindelige parasoller

 


Kvalitetsparasoller fra Lapatio

Lapatio har et stort udvalg af almindelige parasoller, der kan bruges, når solen skinner på terrassen.  Alle vores parasoller leveres med UPV50+ duge. Denne type dug beskytter mod skadelige solstråler, udover at den giver skygge. Derudover er dugens farve mere holdbar, da farven beskyttes fra solens stråler. Nogle af vores parasoller kommer med et smart klik system i stedet for en klassisk snor, så du nemt kan hejse og sænke parasollen. Nogle af parasollerne er delt eller med højdejusterbar teleskopstolpe, så det er nemt for både dig og din familie at betjene parasollen. Kontakt endelig Lapatio ved spørgsmål eller ønsker.  

Køb parasol online

Vi elsker solen og tiltrækkes af den. Men opmærksomhed på solens farlige uv stråler er af stor gavn for vores sundhed. Hos Lapatio sælger vi store parasoller og små parasoller online i webshoppen. Er du på udkig efter en højdejusterbar parasol eller en rund parasol? Vi tilbyder kvalitetsparasoller i forskellige prisklasser. Fælles for alle vores parasoller er dog, at alle sammen er forsynet med UPF50+ duge. Det gør, at du og din familie trygt kan sidde på terrassen på en hyggelig sommerdag eller en hyggelig sommeraften. For godt nok er vi glade for solen, men når solen står højest er det rart med den rigtige parasol – her leverer Lapatio den rette parasol til terrassen.  

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved, hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det, vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelsesfaktoren for både UVA og UVB stråler. Alle vores parasoller har beskyttelsesfaktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning. Derfor kan du med en kvalitetsparasol fra Lapatio føle dig tryg på terrassen, altanen eller balkonen, fordi du hos os kan få en parasol med UV-filter. Vi tilbyder parasoller med UV-beskyttelse, der beskytter dig og dine børn fra solens stråler, når disse er skarpest.
  • UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.
  • Parasoller med UV-beskyttelse er ekstra gode til personer med sart hud.
  • UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor mere farvefaste end en almindelig dug. Det holder på dugens farve i længere tid.
 

Parasoller med tilt funktion

Vores Push-up Solarline parasoller fungerer uden snor. Det er derfor en ekstra stabil parasol med tilt funktion. Skal du kunne vende parasollen til en nedgående aftensol? Så anbefaler vi vores Solarline parasol fra Hartman. Denne parasol er vores mest solgte parasol og med stor tilfredshed hos vores kunder. Mange af Solarline parasollerne kommer med højdejusterbar stolpe. Dette gør, at du både kan tippe parasollen mod solen, men også kan justere højden, når solen står meget lavt. Tilt-funktionen på en parasol skal være fremstillet i holdbare materialer. Hartman solarline parasol med højde justerbar stolpe og stabil tilt-funktion kan nemt opbevares i små opbevaringsrum. En parasol med tilt kan bruges både til afskærmning og lavtgående sol. Parasoller med tilt gør det derfor nemt at sidde i skygge på terrassen, når solen står højt på en sommeraften. Du kan med en Lapatio parasol med højdejusterbar stolpe sikre, at du og dine børn er i skygge. Så kan I nyde de mange sommeraftner, selvom solen står højt på himmelen.

Parasoller i mange farver

Du kan få parasoller fra Lapatio i mange farver, og vores UPF50+ duge gør, at farverne på parasollerne holder længere. Også selvom solen skinner meget. Lapatios UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor også mere farvefaste end en almindelig dug. Det holder på dugens farve i længere tid. Parasoller i mange farver gør også, at du kan vælge, hvilken farve din parasol skal have. Dermed får du en holdbar parasol, der i farve passer til din terrasse, altan eller balkon. Vi sælger mange parasoller med farve, og vi har et stort udvalg, som kan passe til enhver smag. Herunder kan du se, hvilke farver du kan få din Lapatio parasol i.