Viser alle 33 resultater

Vægparasoller

En Lapatio vægparasol kan med fordel bruges som altanparasol. Parasoller som kan monteres på væggen giver dig en holdbar skyggeløsning som kan tiltes og bevæges rund på din altan eller terrasse.


Den perfekte parasol til altanen

Parasol til altan? Parasol til balkon? Du er det helt rette sted! Vi tilbyder de perfekte kvalitetsparasoller til din altan eller balkon. Vores vægmonterede parasoller er af rigtig høj kvalitet, som gør dem brugbare i både sol, regnvejr, og når der er vind på altanen. En vægparasol kan justeres og drejes på mange måder, så de kan give den bedste beskyttelse mod solens stråler. Denne type parasol er egnet til din altan og balkon. Parasollen købes online hos Lapatio, og du er altid velkommen til at kontakte Lapatio, hvis du har spørgsmål til din kommende parasol. Alle vores parasoller er udstyret med UPF50+ beskyttelse, og UPF50+ duge beskytter ekstra godt mod solens stråler og er ekstra god til småbørn, babyer, ældre mennesker og personer med sart hud. Vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse.   Ønsker du at udnytte pladsen bedst muligt på din altan, så er en vægmonteret altanparasol noget for dig. En vægmonteret altanparasol sidder nemlig fast på væggen, så du kan udnytte pladsen optimalt. Hos Lapatio sælger vi udelukkende kvalitetsparasoller, og vores vægmonterede parasoller er bestemt også i god kvalitet. En vægparasol kræver ikke nogen fod. Derfor er den særdeles velegnet til altaner og mindre terrasser. Vores vægmonterede parasoller kan justeres og drejes på mange måder for at kunne beskytte dig fra solens stråler. En vægparasol er især praktisk på en altan, balkon eller en mindre terrasse. Hvis du har en balkon med minimal plads, så kan du udnytte pladsen optimalt med en vægmonteret balkonparasol.

Altanparasol er en fleksibel løsning

Er du på udkig efter en parasol til din altan eller balkon er paraflex fra Umbrosa en af de mest kraftige og fleksible løsninger. Har du behov for skygge på altanen eller balkonen, eller skal en parasol kunne fungere som letvægtsmarkise? Denne altanparasol har en kraftig tiltfunktion, som både kan bruges i regnvejr og mod nedgående sol. Fordelen ved en paraflex parasol på altanen er, at denne kan række langt ud over kanten og dermed placere skyggen korrekt på altanen. I modsætning til en almindelig parasol kan selve toppen af parasollen let klikke ud og dermed tages ind, uden at denne vejer eller fylder for meget. Det er en perfekt løsning til altanen.

Parasol holder til altan

Som alternativ til en almindelig parasol med holder til balkongelænderet kan du overveje en vægmonteret parasol fra Umbrosa. Paraflex parasollen kan nemlig let bevæges rundt på altanen og er ikke i vejen for planter eller vasketøj. På en lille altan kan en lille parasol alligevel fylde meget. Det er derfor en stor fordel, når parasollen svæver over en og let kan klappes ind til væggen eller i et hjørne. Det er en smart parasol til altanen, og en vægparasol er god til altanen. Se videoen af parasollen under produktet for at få et indtryk af, hvad den rette parasol kan betyde for dig og din altan eller balkon.  

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved, hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det, vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelsesfaktoren for både UVA- og UVB-stråler. Alle vores parasoller har beskyttelsesfaktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning. Derfor kan du med en kvalitetsvægparasol fra Lapatio føle dig tryg på terrassen, altanen eller balkonen, fordi du hos os kan få en parasol med UV-filter. Vi tilbyder parasoller med UV-beskyttelse, der beskytter dig og dine børn fra solens stråler, når disse er skarpest.
  • UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.
  • Parasoller med UV-beskyttelse er ekstra gode til personer med sart hud.
  • UPF50+ duge er gennemfarvet og derfor mere farvefaste end en almindelig dug. Det holder på dugens farve i længere tid.
Det kan være en god idé at kontakte os, hvis du har spørgsmål til parasollens solbeskyttelse. Kontakt os endelig med dine ønsker, så du kan få din helt perfekte vægparasol.

Letvægt parasol

En let parasol i høj kvalitet kan gøre livet mere behageligt på din balkon eller altan. Har du en mindre terrasse eller altan, og er du træt af klodsede parasoller med fod eller gelænderbeslag? Drejearmen fra paraflex kan let demonteres. Den tager dog ikke skade af at hænge ude hele året rundt. Vi anbefaler derfor, du tilkøber et overtræk, som gør, at parasollen kan være udemonteret på væggen hele året. Ønsker du alligevel at tage parasollen ind, kan denne let klikkes af armen og bæres ind.