Viser alle 30 resultater

Vægparasol

Køb en parasol til din altan eller balkon her. Vores vægmonterede parasoller er af rigtig høj kvalitet som gør dem brugbare i både sol og regnvejr. En vægparasol kan justeres og drejes på mange måder, så de kan give den bedste beskyttelse mod solens stråler. Denne type parasol er egnet til din altan og balkon. Parasollen købes online hos Lapatio. Alle vores parasoller er udstyret med UPF50+ beskyttelse. UPF50+ duge beskytter ekstra godt mod solens stråler og er ekstra god til småbørn, babyer, ældre mennesker og personer med sart hud. Vi går meget op i at vores kunder får en god oplevelse. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.


Parasol til altan

Ønsker du at udnytte pladsen bedst muligt på din altan, så er en vægmonteret altanparasol noget for dig. En vægmonteret altan parasol sidder nemlig fast på væggen, så du kan udnytte pladsen optimalt. Hos Lapatio sælger vi udelukkende kvalitets parasoller og vores vægmonterede parasoller er ikke en undtagelse. En vægparasol kræver ikke nogen fod, derfor er den særdeles velegnet til altaner og mindre terrasser. Vores vægmonterede parasoller kan justeres og drejes på mange måder for at kunne beskytte dig fra solens stråler. En vægparasol er især praktisk på en altan, balkon eller en mindre terrasse. Hvis du har en balkon med minimal plads, så kan du udnytte pladsen optimalt med en vægmonteret balkonparasol.

Altanparasol

Er du på udkig efter en parasol til dit altan eller balkon er paraflex fra Umbrosa en af de mest kraftige og fleksible løsninger. Har du behov for skygge på altanen eller balkonen eller skal en parasol kunne fungere som letvægt markise? Denne altan parasol kan har en kraftig tilt funktion som både kan bruges i regnvejr og mod nedgående sol. Fordelen ved en paraflex parasol på altanen er at denne kan række langt ud over kanten og dermed placere skyggen korrekt på altanen. I modsætning til en almindelig parasol kan selve toppen af parasollen let klikke ud og dermed tages ind uden at denne vejer eller fylder for meget.

Parasol holder til altan.

Som alternativ til en almindelig parasol med holder til balkon gelænderet kan du overveje en vægmonteret parasol fra Umbrosa. Paraflex parasollen kan nemlig let bevæges rundt på altanen og er ikke i vejen for planter eller vasketøj. På en lille altan kan en lille parasol alligevel fylde meget. Det er derfor en stor fordel når parasollen svæver over en og let kan klappes ind til væggen eller i et hjørne.

Se videoen af parasollen for at få en indtryk af hvad denne kan betyde for dig. 

UPF50+

Nogen kender betegnelsen, men ikke alle ved hvad dette indebærer. UPF står for Utraviolet Protection Factor og kan fortolkes til det vi kender fra solcreme som SPF. SPF antyder dog kun beskyttelse fra UVB-stråler. UPF betegner beskyttelses faktoren for både UVA og UVB stråler. Alle vores parasoller har beskyttelses faktoren UPF50+. Dette er en vigtig egenskab for parasoller. Dog er der ikke mange, der sælger dette med godkendt mærkning.

UPF50+ er ekstra god til småbørn, babyer og ældre mennesker.

Letvægt parasol

En let parasol i høj kvalitet kan gøre livet mere behageligt på din balkon eller altan. Har du en mindre terrasse eller altan og er du træt af klodsede parasoller med fod eller gelænder beslag? Dreje armen fra paraflex kan let demonteres. Den tager dog ikke skade af at hænge ude hele året rundt. Vi anbefaler derfor du tilkøber et overtræk som gør at parasollen kan være ude monteret på væggen hele året. Ønsker du aligevel at tage parasollen ind kan denne let klikkes af armen og bæres ind.